✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  Endurance Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  120 DKK 60 DKK
 2. 40%
  Endurance Ruteng Compression Løbestrømper
  Endurance Endurance Ruteng Compression Løbestrømper
  250 DKK 150 DKK
 3. 50%
  Endurance Boron Low Cut 3-Pak Sokker
  Endurance Endurance Boron Low Cut 3-Pak Sokker
  110 DKK 55 DKK
 4. FUSION Race 2-Pak Træningsstrømper
  Fusion FUSION Race 2-Pak Træningsstrømper
  150 DKK
 5. 50%
  Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  Endurance Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  120 DKK 60 DKK
 6. 50%
  Rezo Dank Kompressions Træningsstrømper
  Rezo Rezo Dank Kompressions Træningsstrømper
  150 DKK 75 DKK

Træningsstrømper til mænd

(25 produkter)

Træningsstrømper til herrer - en vigtig del af dit træningstøj

Dine træningsstrømper kan virke som en ubetydelig del af dit træningstøj, men de spiller faktisk en vigtig rolle i bestræbelserne på en optimal træningskomfort. Et par velsiddende og funktionelle træningsstrømper til herrer hjælper nemlig effektivt med at holde dine fødder tørre og komfortable. Derudover minimerer de risikoen for ubehagelige gnavsår, der nemt kan opstå, hvis pasformen er dårlig og strømperne har for meget overskudsmateriale ved tæerne. Her på siden finder du et godt udvalg af lækre træningsstrømper til herrer, så du kan træne med maksimal komfort.

Vælg høj funktionalitet og en velsiddende pasform

Træningsstrømper til mænd er fremstillet i lette materialer, der effektivt leder sveden væk fra huden og samtidig sikrer en optimal åndbarhed. Det reducerer friktionen mellem strømper og fod, hvilket markant minimerer risikoen for gnavsår, vabler og ubehagelige gnidningsgener. Derudover er gode træningsstrømper til herrer designet med en højre-/venstrevendt pasform, der perfekt følger fodens anatomi. Nogle modeller er desuden udstyret med paneler, der giver ekstra støtte omkring svangen. For at sikre en optimal komfort kan træningsstrømper også være forsynet med polstrede områder - typisk under hælen og ved forfoden. Disse forstærkninger beskytter foden og giver strømperne en længere levetid.

Stort udvalg og hurtig levering på SPORT24.DK

Uanset om du søger lange og støttende træningsstrømper til herrer eller en kortere model, finder du et godt udvalg hos SPORT 24. Kvaliteten er i top, og når du handler online på SPORT24.DK, får du dine træningsstrømper leveret inden for kun 1-2 hverdage. Vi tilbyder 365 dages returret og bytter naturligvis også gerne i vores fysiske butikker.