✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Shop efter kategori

Mest populære produkter

 1. 29%
  Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  Puma Puma Active Woven Open Træningsbukser Herre
  350 DKK
  Medlemspris 250 DKK Bliv medlem - Klik her
 2. 50%
  Endurance Cesena Long Training Pant Herre
  Endurance Endurance Cesena Long Training Pant Herre
  450 DKK 225 DKK
 3. 38%
  Reebok Linear Read Trænings T-shirts Herre
  Reebok Reebok Linear Read Trænings T-shirts Herre
  200 DKK 125 DKK
 4. 43%
  Reebok TS Speed Træningsshorts Herre
  Reebok Reebok TS Speed Træningsshorts Herre
  350 DKK 200 DKK
 5. 50%
  Endurance Wislok Pants Herre
  Endurance Endurance Wislok Pants Herre
  500 DKK 250 DKK
 6. Reebok Epic Base Crossfit Træningsshorts Herre
  Reebok Reebok Epic Base Crossfit Træningsshorts Herre
  400 DKK

Træningstøj til mænd

(398 produkter)

Større træningsglæde med lækkert træningstøj til herrer

Uanset om du træner i dit lokale motionscenter, giver den gas udendørs eller klarer dagens workout derhjemme, er det en fordel at være iført lækkert træningstøj i høj kvalitet. Det rette træningstøj til herrer sikrer en optimal følelse under træningen, så du kan få det maksimale ud af dine anstrengelser og øge træningsglæden. Her på webshoppen finder du derfor altid et stort udvalg af velsiddende og super funktionelt træningstøj til herrer.

Funktionelle materialer sikrer høj komfort under træningen

Træningstøj til mænd skal være fremstillet i lette, slidstærke og funktionelle materialer for at sikre den bedste komfort under træningen. Derudover er pasformen vigtig, da du skal kunne bevæge dig frit og naturligt, mens du træner. Derfor er træningstøj i god kvalitet udført i en svedtransporterende, åndbar og hurtigtørrende kvalitet, der effektivt hjælper med at holde dig tør og godt tilpas. Derudover er det en fordel, hvis træningstøjet er blødt og fleksibelt, så du ikke bliver hæmmet i din mobilitet. Er syningerne tilmed flade, reduceres risikoen for irriterende gnavsår og gnidningsgener markant.

Kom godt i mål med fitnesstræningen

Her på siden har vi samlet et spændende sortiment af træningstøj til herrer og du finder både træningstrøjer og T-shirts samt træningsshorts og træningstights i forskellige længder. Sortimentet er nøje udvalgt fra en lang række af de allerstørste sportsbrands i verden for at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine træningsmål. Hård træning kræver stor viljestyrke, men dine mål bliver en lille smule nemmere at nå, når dit træningstøj er velsiddende og funktionelt.

Shop på SPORT24.DK og træn med ekstra power

Hos SPORT 24 er udvalget stort og fyldt med træningstøj i høj kvalitet, der indbyder til træning med masser af power. Bestil online nu og modtag dit nye fitnesstøj til herrer allerede efter 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb, har du hele 365 dages returret - naturligvis også med mulighed for at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.