Golfhandsker til mænd

9 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
5 - 7
6 - 8
7 - 9
8 - 10
11 - 13
S
M
M/L
L
XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Mænd
Kvinder
(4)
Mænd
(9)
Pris
DKK 100
DKK 280
MærkerVis liste
Nike
(4)
Srixon
(3)
Wilson
(2)
FarverVis liste
Hvid
(9)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 9 af 9 produkter

Få det rette greb om køllen med golfhandsker til mænd

Ude på græsset er det hele mere simpelt. Det eneste, der betyder noget, er, hvordan du rammer golfbolden. Alt leder op til det øjeblik, hvor køllen giver den velkendte lyd, der annoncerer, at bolden blev ramt præcist, som den skulle. Her er det detaljerne, der er med til at give resultater. Derfor er det også vigtigt, at det udstyr, du bruger, er det rigtige. Golfhandsker til herrer er med til at give dig en konkurrencemæssig fordel, når du går i gang med golf-spillet. De sørger for, at dit greb er fast om golfkøllen, og at svedige hænder ikke påvirker dit spil.

Stort udvalg af golfhandsker til herrer

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af golfhandsker til herrer. Det mest udbredte materiale, som golfhandskerne er produceret i, er læder på indersiden. Det er læderet, som giver det gode greb. Der er dog forskellige typer af læder. En af de mest kvalitetsrige typer hedder Cabretta. Det er der mange garvede golfspillere, der vælger. Men der er også nogle, som foretrækker billigere udgaver af læder, som stadig er i glimrende kvalitet. Hvis du tænker meget på, hvordan de skal vaskes, er an allround golfhandske at foretrække. Den kan nemlig oftest komme lige i vaskemaskinen. Nogle af vores modeller tåler kun håndvask. Vær derfor ekstra opmærksom på det.

Hvilken størrelse skal du vælge?

Når det kommer til størrelse af golfhandsker til mænd, kan du komme til at ligge mellem to størrelser, hvor du synes den ene er lidt for stor, og den anden er lidt for stram. Det er naturligvis en individuel beslutning om, hvad der føles godt for dig. Men vores vejledning er, at du går efter den størrelse, som er lidt strammere. Hvis du får den for løs, vil din hånd kunne glide rundt i handsken. Og så er dit greb ikke lige så godt om køllen, som er en af de vigtige funktioner med golfhandsker til mænd.

Få hurtig levering

Her på siden kan du få golfhandsker til mænd hurtigt. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage. Vil du gerne ned og se og mærke handskerne, kan du også ligge vejen forbi en af vores fysiske SPORT 24 butikker. Her vil du møde et professionelt team af medarbejdere, der kan vejlede dig med model og størrelse.