SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Løbebriller til mænd

3 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 3 af 3 produkter

Bliv flyvende og smart med løbebriller til herrer

Når vejret bliver varmere, så finder flere og flere løbetøjet frem og stikker afsted. Andre løber gerne året rundt, uanset om det regner, sner eller om solen skinner. Med et par smarte løbebriller til herrer kan du også sikre dig, at intet kommer i vejen for din løbetræning. Vores løbebriller fås i flere varianter, så du kan finde den helt rigtige model til dine behov. Foruden at være praktiske, så giver løbebriller til mænd dig også en sporty stil, så du kan se smart ud, når du løber.

Løbebrillers mange egenskaber

Løbebriller har mange praktiske egenskaber, som kan gøre din løbetur langt bedre. Blandt andet har vores løbebriller til mænd:

  • UV-filter, så dine øjne er beskyttet imod de skadelige UVA- og UVB-stråler
  • Hydrofobisk belægning på glasset, så vandet bliver ledt væk
  • Anti-fog, som minimerer dug på brillerne
  • Silikonekant på den indvendige side af brillerne, som holder brillerne fast under løbeturen
  • Lav lysgennemstrømning, som afskærmer høj sol, så du ikke bliver blændet
  • Revo-belægning, som giver dig et skarpere udsyn ved at forbedre kontrasten i glasset

Når du handler løbebriller til herrer hos SPORT 24, så får du også en smart brillepose med i købet, så du kan opbevare dem bedst muligt.

Briller til løb og hverdag

Vores smarte løbebriller til herrer kan anvendes til mere end bare løb. For eksempel kan de bruges i forbindelse med golf, cykling og andre udendørs sportsgrene. Vores smarte løbebriller kan desuden anvendes i hverdagen som helt almindelige solbriller. Vi har forskellige typer glas, så du frit kan vælge den brille, der bedst egner sig til vejret på dagen. Hvad enten det er skyfrit og høj sol, eller om der er overskyet og tegn på regn, så kan løbebriller til herrer sikre dig en optimal løbetur.

Find løbebriller til herrer hos SPORT 24

Hvis du er på jagt efter de perfekte løbebriller til herrer, så kan du med fordel handle hos SPORT 24. Vi har fysiske SPORT 24-butikker rundt om i landet samt en webshop, der er let at bruge. Når du handler hos SPORT 24, sikrer vi dig en levering, som er så hurtig, at man skulle tro Usain Bolt havde leveret dine varer. Du kan nemlig forvente dine varer efter 1-2 hverdage. Derudover sikrer vi dig altid 365 dages returret samt mulighed for at bytte produkterne i alle vores fysiske SPORT 24 butikker landet over.