Liverpool FC fodboldtøj og merchandise

11 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 11 af 11 produkter

Liverpool tøj – YNWA

You’ll never walk alone. Ordene ringer klart i hovedet på alle Liverpool fans, som tuner ind flere gange om ugen for at følge The Reds fra Liverpool. Ordene henleder tankerne til Anfield og lokale klublegender som Steven Gerrard og Jamie Carragher. Og måske især den ikoniske Liverpool trøje, som med sit klassiske design og flotte farve er med til at cementere den som en ægte legende blandt fodboldtrøjer.

Liverpool trøje – historien bag

Tag en hvilken som helst Liverpool trøje i hånden. Du kan ikke undgå at mærke historien, sejrene, nederlagene og alle de magiske øjeblikke, som spillere igennem tiden har været med til at bringe til Anfield. Alt Liverpool tøj har faktisk den kvalitet. For den vaskeægte, røde Liverpool trøje kan faktisk spores tilbage til 1896, hvor den første røde trøje for første gang så dagens lys. Og sådan har den faktisk set ud lige siden.

Traditionsklub med en stor historie

Liverpool har altid været en storklub i Premier League og Europa, og man skal ikke underkende den frygt, som en rød Liverpool trøje kan frembringe i en modstanders øjne – stående ansigt til ansigt over for nogle af de helt store helte gennem tiden. For en Liverpool trøje har altid stået for aggressiv fodbold, hvor der altid har været styr på kæderne. Og også en gang i mellem at vinde nogle grimme sejre for at bibeholde positionen. Så med en Liverpool trøje på er det næsten som at være en vaskeægte Scouser, der holder med The Reds i tykt og tyndt. Og hvis der er noget de englændere kan, så er det da fodboldkulturen, som indeholder ubrydelige bånd mellem fans, hvor Liverpools slagsang altid vil blive sunget fra The Kop: You’ll never walk alone.

Heldigvis kan du lige nu få del i denne historie ved at anskaffe dig en Liverpool trøje – eller Liverpool tøj – lige her på SPORT 24s webshop. Her kan du i ro og mag bestille lige det stykke historie, som du gerne vil.

Se også udvalget fra Liverpools største konkurrenter i Europa:

Manchester United

Manchester City

Chelsea

Arsenal

FC Barcelona

Real Madrid

Bayern München

Juventus