☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  Karrimor Karrimor Staffa Vandrestøvler Dame
  1.200 DKK 600 DKK
 2. 36%
  Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  Helly Hansen Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  1.400 DKK 900 DKK
 3. 29%
  Ecco Exostrike Støvler Dame
  Ecco Ecco Exostrike Støvler Dame
  1.400 DKK 1.000 DKK
 4. Haglöfs L.I.M Proof Eco Vandrestøvler Dame
  Haglöfs Haglöfs L.I.M Proof Eco Vandrestøvler Dame
  1.100 DKK
 5. 50%
  Helly Hansen Montreal V2 Støvler Dame
  Helly Hansen Helly Hansen Montreal V2 Støvler Dame
  1.200 DKK 600 DKK
 6. 36%
  Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  Helly Hansen Helly Hansen The Forester Støvler Dame
  1.400 DKK 900 DKK

Vinterstøvler til kvinder

(50 produkter)

Vælg dame vinterstøvler med komfort og stil

Vinteren byder på mange svingende temperaturer, vejrforhold og opkogte fødder. Sidstnævnte kan du undgå ved at vælge dame vinterstøvler med god åndbarhed og svedtransport. Du er landet på SPORT 24's udvalg af vinterstøvler til damer og du er velkommen til at shoppe rundt og samle inspiration, som du også kan tage med i en af de landsdækkende SPORT 24 butikker, hvor du er velkommen til at prøve butikkens udvalg af vinterstøvler til damer.

Udvalg af kvalitetsstøvler til vinter

Når du skal finde et par lækre kvalitets dame vinterstøvle, er du på rette vej. Nu gælder det om at udvælge den bedste modeller til netop dig. Vinterstøvler til damer skal som minimum altid sørge for:

 • Varmeisolation
 • Sikkert greb mod underlaget
 • Et tætsiddende fit

Med disse tre kriterier opfyldt går du aldrig helt forkert. Og vælger du dame vinterstøvler med refleksdetaljer, højt skaft samt åndbarhed og svedtransport, er du klædt på til alle udendørs oplevelser vinteren over.

Smarte vinterstøvler til damer

For både damer og ældre teenagepiger er komfort og stabilitet naturligvis i højsæde, men designet er også vigtigt her. Du har dine dame vinterstøvler på i alle mulige sammenhænge, hvor du sikkert gerne vil være smart klædt på og føle dig godt tilpas. Gå en tur gennem vinterlandskabet, tag på arbejde og til sociale arrangementer i sporty og moderigtige vinterstøvler, der giver dig god stil, passer til din stil og er stilfulde.

Stil spørgsmål, og find de bedste vinterstøvler til damer

Vinterstøvler til damer er mange gange en investering, og du vil sikkert gerne, at de holder i flere sæsoner. Derfor forstår vi godt, at du kan have spørgsmål i forbindelse med at finde de optimale vinterstøvler til dig og familien. I kundeservice sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål både på e-mail og telefonisk. Du må ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at vejlede dig. Kom også ud i en af vores SPORT 24 butikker, hvor du finder dygtige sælgere, der glædeligt vil hjælpe dig.

God fornøjelse med dine dame vinterstøvler.