UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Skisæt til kvinder

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 1 af 1 produkter

Hold varmen med et funktionelt skisæt til damer

Når vinteren står for døren og skiferien venter forude, er det på tide at finde skisættet frem fra gemmerne. Med et skisæt i god kvalitet er du nemlig klædt godt på til at møde kulde, sne og slud. Når du opholder dig udendørs i vintermånederne og det er bidende koldt med lave temperaturer under frysepunktet, bliver din påklædning nemlig sat på en alvorlig prøve. Hvis du gerne vil holde dig tør og varm, anbefaler vi hos SPORT 24 at vælge et funktionelt kvalitets skisæt til damer.

Træk skisættet på og nyd vinterkulden

Med den rigtige påklædning er vinteren en helt fantastisk årstid. Særligt når kulden kan mærkes i kinderne og sneen daler ned og bliver til knitrende lyder under dine forede vinterstøvler. Sne indbyder til leg og hyggeligt samvær med familie og venner. Så når sneen falder, er det bare om at hoppe i skisættet og kommer ud og bygge snemænd eller trække ungerne afsted på kælken til den nærmeste kælkebakke. Hos SPORT 24 elsker vi legen i sneen og ved hvad der kræves af et skisæt til damer, for at du holdes varm og komfortabel, når kulden vinterkulden har bidt sig fast.

Vælg skisæt med højt vandsøjletryk til den danske vinter

Med et skisæt til damer i god kvalitet er du klædt på til både det danske vintervejr og til årets skiferie. Den danske vinter kan i perioder være temmelig våd af slud og sjap, hvilket stiller store krav til dit skisæt. Her er det nemlig vigtigt, at dit dame skisæt har et tilpas højt vandsøjletryk, så vandet ikke trænger igennem og gær dig våd og kold. Et vandsøjletryk på mellem 3.000 - 5.000 mm er i de fleste tilfælde nok, men vil du være helt sikker på ikke at blive våd, når du leger i sneen, anbefaler vi et vandsøjletryk på mellem 5.000 - 10.000 mm.

Hurtig levering og gode returmuligheder hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du skisæt til damer i gode og funktionelle kvaliteter, som sikrer en optimal beskyttelse i vintervejret. Derudover er de designet med praktiske og smarte detaljer, som er med til at øge komforten. Når du handler på SPORT24.DK, får du lynhurtig leveret dit nye skisæt - allerede efter kun 1-2 hverdage modtager du således dine varer. Husk at du har mulighed for at bytte i en af de fysiske SPORT 24 butikker i hele 365 dage.

 

Se også vores udvalg af Helly Hansen skiundertøj