UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Mest populære produkter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Skøjter til kvinder

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Øg din forbrænding, mens du hygger dig

Har du lyst til at forbrænde kalorier, mens du hygger dig med børnene eller en god veninde? Så er vores udvalg af skøjter til damer noget for dig. Med dit eget par ved hånden, er det nemt for dig at løbe et par runder på den lokale bane. Bagefter kan du nyde en kop varm kakao med god samvittighed, for din tur på isen har styrket både lår-, numse- og rygmuskler. Desuden har du trænet din balance og øget din forbrænding helt uden at lægge mærke til det. Ikke dårligt, vel?

Ishockey- eller kunstskøjter til damer?

SPORT 24 har et varieret udvalg af skøjter til damer, så du kan få det helt rigtige par til dig. Hvis du er nybegynder og blot vil løbe en gang imellem, er ishockeyskøjten det bedste valg for dig. Den indvendige polstring gør den behagelig at have på, og den hårde støvle giver god støtte til dine ankler. Er du derimod en erfaren dame, og vil du gerne have mulighed for at lave den perfekte piruette, så prøv en af vores kunstskøjter til damer. Om du er nybegynder eller professionel, har SPORT 24 det helt rette par til dig.

Sådan vedligeholdes vores skøjter til damer

Har du købt et par af vores skøjter til damer, skal du huske at holde dem ved lige for at få glæde af dem i mange år frem. Efter brug er det vigtigt at tørre sko og klinger af i et tørt stykke stof, så de bliver fri for fugt. Sådan undgår du nemlig, at din dameskøjte ruster over tid. Når du ikke er på isen, er det også en god idé at have hårde beskyttere på klingerne for at mindske slid og at slibe klingerne fra tid til anden, så de bliver ved med at være skarpe. Så har du nemlig altid et godt greb i isen, når du suser henover skøjtebanen.

Hjemme hos dig inden for 1-2 hverdage

Med vores udvalg af ishockey- og kunstskøjter til damer er du sikret en optimal tur på isen. Fra du bestiller, til du modtager dit par, går der ikke mere end 1-2 hverdage. Husk, at der skal være plads til en finger bag hælen, når du rykker fødderne helt frem i skoene. Passer de alligevel ikke, kan du returnere dem i op til 365 dage - også i vores fysiske butikker i hele landet. Du kan derfor roligt investere i et af vores lækre par skøjter til damer og bevæge dig ud på isen.