UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Crossfittøj til kvinder

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Træn hele kroppen med lækkert crossfittøj til kvinder

Crossfittræning er sejt og giver dig optimale muligheder for at træne hele kroppen på en effektiv måde. Crossfittøj til kvinder skal også være sejt og kunne klare den store belastning fra træningen, samtidig med at gode funktionelle egenskaber sikrer komfort i topklasse. Der er altså mange krav til crossfittøj og du bør have lige så store forventninger til tøjet, som du har til dig selv. Hos SPORT 24 stiller vi altid store krav og vi ønsker at levere det bedste crossfittøj til kvinder. Se udvalget her på siden og bliv inspireret til at give din WOD en ordentlig en over nakken.

Høj slidstyrke og gode funktionelle egenskab

Det bedste crossfittøj er fremstillet i materialer, der både har gode funktionelle egenskaber og som tilbyder en høj slidstyrke. Crossfittræning er nemlig en hård omgang for både dig og dit tøj og derfor er det vigtigt, at crossfittøjet kan modstå det hårde slid, når du løfter, klatrer, svinger, hopper og løber. De svedtransporterende og åndbare kvaliteter skal - sammen med de hurtigtørrende materialer - sørge for, at du holdes komfortabel og godt tilpas, når træningsintensiteten stiger. Crossfittøj til damer skal desuden gerne være designet på en måde, der giver dig maksimal bevægelsesfrihed, så du ikke føler dig hæmmet under de mange forskellige øvelser. En god idé er også at vælge modeller med flade syninger, så risikoen for generende gnidninger minimeres.

365 dages returret og lynhurtig levering hos SPORT 24

Køb dit nye crossfittøj til damer online hos SPORT 24 og modtag dine varer efter blot 1-2 hverdage. Du har hele 365 dages returret og bestemmer naturligvis selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores fysiske butikker. Husk at du som Klub SPORT 24 medlem får fri fragt og retur, når du handler på SPORT24.DK.