HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Træningssko til kvinder

12 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fitnesssko
(9)
Spinningsko
(3)
Crossfitsko
(3)
StørrelseVis liste
35,5
36
36,5
37
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
42
42,5
43
44
45
46
47
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(12)
Mænd
(14)
Drenge
(1)
Piger
(3)
Pris
DKK 100
DKK 1,100
MærkerVis liste
adidas
(1)
Endurance
(3)
Nike
(3)
Reebok
(5)
FarverVis liste
Beige
(1)
Blå
(1)
Hvid
(4)
Sort
(6)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 12 af 12 produkter

Smarte og velsiddende træningssko til damer

Når du dyrker fitness, er dine træningssko vigtige - uanset hvilken form for træning, du kaster dig over. Der er mange forskellige træningsformer og endnu flere forskellige modeller af træningssko til damer. Udvalget af træningssko til damer er derfor stort og her på webshoppen finder du altid et spændende sortiment, hvor du helt sikkert kan finde din nye favoritmodel.

Træningsformen er afgørende for valget af sko

Før du vælger et par nye træningssko til damer, er det en god idé at overveje, hvilken type træning de skal bruges til. Er du mest til varieret træning på forskellige hold kombineret med træning på fitnesscenterets maskiner, er en let og fleksibel træningssko ofte det rette valg. Er du derimod mere til vægttræning, er det en fordel at vælge en mere stabil træningssko til damer. Denne type sko klarer bedre belastningen fra de tunge håndvægte og sørger for en god, stabil platform for vægttræningen. Træner du mest på løbebånd, crosstrainer eller tilsvarende træningsmaskiner, er træningssko med ekstra god støddæmpning det oplagte valg.

Få de bedste træningsbetingelser med god kvalitet

Generelt er træningssko til damer fremstillet med fokus på høj komfort og udført i lette materialer, der lader fødderne ånde og komme af med overskydende varme under træningen. Modellerne er udført i høj kvalitet og designet med en velsiddende pasform, der sikrer den rette støtte omkring fødderne, så du får de bedste træningsbetingelser.

Fri fragt og retur som VIP-medlem

Når du handler online på SPORT24.DK, er du sikret hurtig levering og god bytteservice. Du modtager således dine varer efter 1-2 hverdage og får 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker. Husk også at du som VIP-medlem får fri fragt og retur.