Regnsæt til kvinder

14 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
17%
Haglöfs
DKK 3,500
DKK 2,900
Bæredygtighed25%
Didriksons
DKK 1,200
DKK 900
Bæredygtighed25%
Didriksons
DKK 1,200
DKK 900
33%
Helly Hansen
DKK 1,800
DKK 1,200
Bæredygtighed41%
Weather Report
DKK 850
DKK 500
Bæredygtighed17%
Haglöfs
DKK 1,650
DKK 1,375
50%
Vertical
DKK 1,700
DKK 850
Viser 14 af 14 produkter

Funktionelle regnsæt til damer sikrer høj komfort

Sjip, sjap regnvejr. Det danske vejr er lunefuldt og fyldt med mange regnvejrsdage hele året rundt. Det kræver en garderobe, der kan klæde dig trygt og komfortabelt på til at komme ud uden at blive gennemblødt. I et regnsæt er du forberedt på vind og vejr. Alle aktive kvinder har glæde og gavn af et regnsæt til hverdag og fritid. Hop på cyklen alle årets dage, når du skal til og fra arbejde. Iført et regnsæt er det ingen sag at nå frem tørt og fyldt med fornyet energi. Se udvalget af regnsæt til damer her på SPOR24.DK, som klæder dig på fra top til tå i et vandtæt og komfortabelt outfit

Dame regnsæt til leg og udeliv

Når du sætter pris på udendørslivet, skal et solidt regnvejr ikke stå i vejen. I et kvalitets regnsæt til damer kan du komme ud alle dage. Tag på fisketur og vandring, udfør havearbejde og cykel en tur. Et optimalt regnsæt til damer giver dig frihed til at gøre lige nøjagtig det, du har lyst til. Med et regnsæt, der giver dig fri bevægelighed og har tætsluttende ærmer og ben, kan du begive dig ud i regnvejret og nyde dine aktiviteter uden at blive fugtig og kold. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning, og med et regnsæt til damer fra en af vores kvalitetsmærker, er din påklædning optimal.

Bliv vejledt til det optimale regnsæt for kvinder

Den fornemste opgave et dame regnsæt har, er at holde dig tør, når du er udendørs i regnvejr, men udover tæthedsgarantien, er der også andre faktorer, der spiller ind, når du skal vælge det perfekte regnsæt. Gå altid efter regntøj til damer, som er:

  • Vandtæt med højt vandsøjletryk
  • Tætsluttende ved ærme- og benafslutninger
  • Reflekterende på synlige steder
  • Let
  • Mobilt

Har du brug for yderligere vejledning til at finde det optimale dame regnsæt, skal du blot kontakte kundeservice. Vi er altid klar til at klæde dig på i et regnsæt, der passer perfekt til dig både stilmæssigt og funktionelt. Kom også ud og prøv regnsæt til damer i din nærmeste SPORT 24 butik. Vi glæder os til at tage imod dig.