HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Regnbukser til kvinder

7 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
42
44
46
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(7)
Mænd
(8)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 200
DKK 1,500
MærkerVis liste
Haglöfs
(2)
The North Face
(1)
Vertical
(2)
Weather Report
(2)
FarverVis liste
Sort
(6)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Miljøvenlig produktion
(1)
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
50%
Vertical Bergen AWG Pants Dame
Vertical
DKK 400
DKK 200
17%Bæredygtighed
Weather Report Camelia Regnbukser Dame
Weather Report
DKK 600
DKK 500
19%Bæredygtighed
Haglöfs L.I.M Regnbukser Dame
Haglöfs
DKK 1,600
DKK 1,300
20%
Haglöfs Buteo Regnbukser Dame
Haglöfs
DKK 650
DKK 520
Viser 7 af 7 produkter

Praktiske regnbukser til kvinder

Et par gode og velsiddende regnbukser til kvinder er ideelle til regnvejret - både store og små byger! Her på SPORT24.DK finder du mange forskellige modeller, som alle er fremstillet med stor fokus på funktionalitet. Et par gode regnbukser er selvfølgelig uundværlige i regnvejret, men kan også benyttes i tørvejr. De er nemlig fremstillet i en slidstærk og smudsafvisende kvalitet, som gør dem ideelle til et bredt udvalg af udendørsaktiviteter - i både regn- og tørvejr. Der findes dog forskellige kvaliteter, som kan være afgørende for din oplevelse i regnen.

Forbliv tør og komfortabel med funktionelle bukser

De klassiske regnbukser til kvinder er 100% vind- og vandtætte, så du holdes tør under hverdagens aktiviteter. Dog fremstilles de med forskellige vandsøjletryk, hvilket bør have indflydelse på dit valg. Et par dame regnbukser med et lavt vandsøjletryk er ideelle til en kort cykeltur, hvorimod et højere vandsøjletryk kræves til længerevarende aktiviteter. Det er dog også vigtigt med en god åndbarhed, så du kan komme af med varmen og bibeholde en god komfort. Regnbukser til kvinder er typisk designet med elastikkant og snøre i livet, hvilket sikrer en fantastisk velsiddende pasform. Derudover er en velcroregulering nederst i buksebenene yderst praktisk, da de sikrer, at bukserne ikke flagrer om benene. Funktionelle regnbukser til kvinder er desuden ofte udstyret med lommer, som giver dig gode muligheder for opbevaring af småting.

Bliv klar til hverdagens byger med gode regnbukser til kvinder

Både kvaliteten, samt alle justeringsmulighederne giver dig gode muligheder for at forblive tør og komfortabel under diverse udendørsaktiviteter. Et par gode dame regnbukser er ekstremt praktiske og et must for enhver kvinde, der bor i regnfuld Danmark. Bestil allerede nu et par regnbukser til kvinder og få dem leveret i løbet af 1-2 hverdage, så du kan blive klar til hverdagens byger! Du kan også besøge en af de mange SPORT 24 butikker og prøve nogle forskellige modeller.