Nike Air Max til kvinder

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 1 af 1 produkter

Nike Air Max – et stilikon

Nike Air Max sko er blevet et stilikon inden for modesko med et sporty design. Grunden er først og fremmest det helt særlige, iøjnefaldende design, som markant skiller sig ud fra andre sporty sneakers på markedet. Nike Air Max sko fremstilles desuden i et hav af forskellige farver og fås med overdele i skind, ruskind eller tekstil, samt i forskellige smarte kombinationer af disse materialer.

Legendarisk design siden debuten i 1987

Den revolutionerende Air Max pude fandt vej til Nike’s fodtøj i slutningen af 70’erne. I 1987 debuterede den legendariske Nike Air Max 1 med et design, der gjorde Air Max enheden i hælen synlig. Dette tillod pludselig skoens fans ikke blot at mærke den støddæmpende pude, men nu også at se den geniale teknologi, som sikrede dem den vidunderlige komfort fra skoen. Siden da er de efterfølgende generationer af Nike Air Max sko blevet et gigantisk hit blandt atleter og sneakerheads, som fascineres af det smarte design, de flotte farver og den overlegne komfort.

Nike Air Max tilbyder komfort der er atleter værdige

Komforten er et andet vigtigt punkt og en stor medvirkende faktor for, at populariteten på Nike Air Max sko stadig - efter flere årtier - er helt i top. Air Max enheden ser nemlig ikke kun smart ud, den sikrer også en suveræn hverdagsstøddæmpning. Luftpuden blev oprindeligt udviklet til Nike’s løbesko, hvor den på fornem vis sørgede for at beskytte fødder og ben mod de mange stød under atleternes træningen.

Pasform med inspiration fra sportens verden

Overdelens konstruktion er - ligesom luftpuden - hentet med inspiration fra de mere tekniske løbesko. Det betyder, at du får en aldeles fremragende pasform, der slutter behageligt til foden og minimerer gener/ubehag – selv efter mange timers brug. Hælkappen er desuden designet med en blød polstring og en god stabilitet, som perfekt fuldender fornemmelsen af rendyrket komfort.

Nike Air Max sneakers til hele familien

Med et par fede Nike Air Max sneakers får du både styr på komforten samt en smart og moderigtig hverdagsstil. Det gælder for alle i familien og derfor finder du her på siden altid et godt udvalg af lækre Nike Air Max sneakers til damer, herrer og børn. Øverst på siden kan du med fordel filtrere på køn, så du kun får vist de modeller der er relevante for dig.

Nike Air Max sneakers på tilbud

Er du vild med Nike Air Max sneakers og elsker du et godt tilbud? De to ting kan sagtens kombineres. Her på webshoppen finder du nemlig altid en række gode tilbud på smarte Nike Air Max sneakers, så dit skobudget ikke overskrides. Ligesom med køn kan du filtrere på pris øverst på siden – eller du kan klikke lige her: Nike Air Max Tilbud.

Se det store udvalg af Nike Air Max sneakers her på shoppen

Søger du smarte og moderne sneakers, der understreger din stil og giver dig maksimal komfort, er Nike Air Max modellerne det helt rigtige valg. Hos SPORT 24 finder du derfor altid et super spændende udvalg af de nyeste Nike Air Max modeller. Køb en af de mange flotte sneakers her på shoppen og oplev kombinationen af ikonisk design, samt overlegen komfort!

Se hele vores udvalg af sneakers her.