UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Løbebriller til kvinder

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Få fart i fødderne med løbebriller til damer

Når løbeskoene er kridtet, og vejret viser sig fra sin gode side, så gælder det om at komme ud på løbestierne. Konditionen skal vedligeholdes, og her vælger mange at tage en løbetur. Dog har de fleste prøvet at løbe mod solen eller få uforudsigelig regn i øjnene. Med smarte løbebriller til damer kan du undgå at blive blændet af sol, regn og hagl. De kan nemlig sikre dig en uforstyrret løbetur, så du kan koncentrere dig om løbetræningen. Læs mere om vores udvalg af løbebriller til damer her.

Vælg mellem forskellige brilleglas

Vores løbebriller kommer oftest med flere glas, så du kan tilpasse brillerne. Når solen står højt og klar på himmelen, skal du bruge mørkere glas, der kan holde strålerne væk fra øjnene. Hvis der er overskyet og lagt op til regn, kan du nøjes med lysere brilleglas, da disse giver dig bedre sigtbarhed. Alle modellerne er desuden fremstillet i et super let materiale, så du undgår hovedpine, uanset om du løber to kilometer eller et maraton.

Løbebrillernes mange funktioner

Foruden at kunne udskifte brilleglasset, har vores løbebriller til damer flere praktiske funktioner. De kan nemlig:

  • Lede vand væk fra brilleglasset ved hjælp af en vandafvisende belægning
  • Reducere risikoen for duggede brilleglas ved hjælp af Anti-Fog
  • Beskytte dig mod solens UVA- og UVB-stråler
  • Sidde behageligt fast ved hjælp af silikonekanten på indersiden af brillestængerne
  • Anvendes til både løb, cykling, golf og i hverdagen

Ved køb af vores løbebriller til damer, får du også en smart brillepose med, som de kan være i. Dermed undgår du, at de bliver fedtede og eller ridsede i løbet af dagen.

Løbebriller til damer kan shoppes hos SPORT 24

Mangler du et par smarte løbebriller til kvinder, skal du ikke lede længe efter en forhandler. Hos SPORT 24 har vi nemlig et spændende udvalg af løbebriller, og vi sikrer dig samtidig en hurtig og sikker levering. Når du handler hos SPORT 24, kan du forvente din levering efter bare 1-2 hverdage. Derudover garanterer vi dig 365 dages returret på alle varer samt mulighed for at ombytte i alle vores fysiske SPORT 24 butikker.