Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Billedresultat for kari traa logo

Kari Traa er ikke kun olympisk mester i freestyle med 3 OL medaljer i bagagen. Hun har også sit eget populære sportsmærke, som er blevet kendt verden over. Brandet bygger på filosofien om, at der ikke behøver at være uoverensstemmelse mellem moderigtig design og præstation. Hendes kollektion skiller sig i høj grad ud med de genkendelige designs og fantastiske farvekombinationer. Vigtigst af alt er dog kvaliteten! Hos Kari Traa er kvaliteten i højsædet – lige fra det inderste til det yderste lag.

Kari Traa

(0 produkter)

(161 produkter)

/ 90

(161 produkter)

/ 90
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Kari Traa - For girls, by girls

 

Succeshistorien om Kari Traa begynder i byen Voss, hvor Kari er født og opvokset. Den dygtige skiløber var ikke begejstret for udvalget af skitøj til kvinder, så mellem træning og konkurrencer strikkede hun beanies og tilpassede sit skitøj. Det blev hurtigt populært hos andre, og Kari besluttede sig for at tage skridtet videre, hvilket medførte at mærket Kari Traa i 2002 kom til verden. Der var stor succes med at brand, der blev designet til piger, af piger. Allerede i 2006 gik Kari internationalt med sit mærke, hvilket var samtidig med hendes tilbagetrækning fra skisporten.

 

Inspiration fra naturen og skandinaviske traditioner

 

Hendes norske ophav har ikke bare gjort Kari Traa god til sport. Hun har tilmed fået et godt øje for design og en passion for kreativitet. Kari Traa finder sin inspiration i barndomsminder, den smukke norske natur og stærke skandinaviske traditioner. Resultatet er sportsbeklædning, der passer perfekt til den feminine form og som opfylder alle krav til en aktiv, sporty og eventyrlysten livsstil.

 

Smarte og funktionelle produkter i fantastisk kvalitet

 

Hos SPORT 24 er vi stolte over at kunne tilbyde dig smarte, funktionelle produkter i et lækkert design fra Kari Traa. Der er ingen tvivl om, at kvaliteten er på sit højeste, når du har med Kari Traa at gøre. 

Hjemmesiden bruger cookies

Hjemmesiden bruger Cookies.
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. De er helt uskadelige og standard på de fleste webshops i dag.
Cookies på denne hjemmeside anvendes primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om cookies, og hvordan du sletter dem, klik venligst på Læs mere om Cookies.