Kari Traa - succes på ski til succes som erhvervskvinde

Hør Kari Traa fortælle i vores podcast #MINMIKROFON om OL triumfer, ukueligt gåpåmod og iværksætteri.

Kari Traa -  succes på ski til succes som erhvervskvinde

Har du lyst til en time i selskab med livsinspiration, latter og et lille skub i den rigtige retning fra en 45-årig nordmand med titler som OL-vinder, succesfuld iværksætter og mor? Så bør du give denne podcast et lyt.

For kender du typen? Typen der bare udstråler så meget energi, livsglæde og jantelovstrodsende gåpåmod, at du får smilehuller af bare af at se på dem? Der findes kun få af disse typer i verden - Kari Traa er en af dem.

Kari Traa, den 45-årige skisports- og iværksætterlegende, har til dags dato formået at vinde 3 OL-medaljer og 7 VM-medaljer, stifte et af Europas hurtigst vækstende sportsbrands og samtidigt passe sin stolte titel som familiemor – pssst: hun er, ifølge hende selv, kun lige begyndt.

When I was 2 years old I started skiing. Well… That’s kinda’ normal in Norway..."

Kari Traas skikarrierer startede i en ung alder som 2-årig. Det var helt normalt i hendes fødeby Voss, og egentlig også den nemmeste måde at komme rundt på, udtaler Kari Traa.

Det var denne tidlige start, der var med til at give hende flair for ski – hun fandt hurtigt ud af, at hun var god til alt, der havde med sport at gøre, og samtidig fandt hun ud af, at det var her, hendes interesse var.Hvad der startede som en interesse førte senere hen til OL-triumf.

Hvad Kari Traa også fandt ud af var, at hun havde en anden interesse. En kreativ interesse og en ustoppelig lyst til at skabe. En interesse for at tegne, bygge, strikke og udforme alt, hvad der ellers kunne udformes med hendes hænder. Befandt det sig i hendes fantasi, ja så skulle det udleves. Denne interesse banede vej for en anden af hendes store triumfer – hendes helt eget brand, Kari Traa.

Just go for it – it worked for me most of the time.

Kari Traa har altid haft gå-på mod. Gåpåmod til bare at springe ud i det. Det mener, hun har været nøglen til hendes succes – i skisporten, såvel som i forretning, såvel som i livet.

”Hvert enkelt menneske på denne jord har noget specielt i sig,” udtaler Kari Traa. For hende var det sport og kreativitet – sporten gjorde hende til professionel skiatlet, og kreativiteten gjorde hende til succesfuld iværksætter med hendes helt eget brand, som bare startede, da Kari Traa en dag synes, at det kunne være sjovt at begynde at designe sine egne skihuer.

Hendes top råd? “Just go for it”! Det eneste Kari Traa gjorde var at forfølge de ting, hun synes var sjove og bragte glæde i hverdagen. Du kan høre mere om hendes intet mindre end inspirerende livsindstilling og mange flere gode råd fra Kari Traa i podcasten her eller gennem linkene nedenfor. God lyttelyst!

Lyt til hele episoden (helt gratis) på din foretrukne platform: Apple PodcastsSpotifyGoogle Podscast

Nogle af de ting, vi stiller skarpt på i dagens podcast med Kari Traa er:

  • Kari Traas barndom og opvækst i Voss (00.45)

  • En typisk dag i Kari Traas liv (09.32)

  • Kari Traas indstilling til livet (14.46)

  • Kari Traas succes-råd – til unge såvel som ældre (18.50)

  • Bag om hendes karrierer i skisporten (24.15)

  • Om hendes kærlighed for chokolade og holdning til helbred og træning (28.30)

  • Om hendes holdning til erhvervslivet og kulturen i hendes virksomhed (35.30)

  • Historien bag Kari Traa brandet (37.12)

  • Kari Traas livsfilosofi (56.00)

Lyt til hele episoden (helt gratis) på din foretrukne platform: Apple Podcasts,SpotifyGoogle Podcast

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg