Kari Traa jakker

25 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 25 af 25 produkter

Kari Traa jakker – moderigtige jakker til damer

Kari Traa jakker er smarte og feminine jakker, der giver dig et sporty hverdagslook med høj komfort. Med Kari Traa jakker får du features som:

  • Hætter med varmende foring
  • Let og varmeisolerende foring
  • Tætsluttende elastikker ved håndledende
  • Vandafvisende imprægnering, der er floufri, bæredygtig samt forlænger farvernes holdbarhed

Dette er blot nogle af de enormt mange features, de forskellige Kari Traa jakker har, som gør dem både moderigtige men bestemt også enormt komfortable at have på. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores produktbeskrivelser inde under de forskellige jakker. Gå ikke glip af din nye Kari Traa jakke – køb den hos SPORT 24 nu.

Fra olympisk mester til stort brand

Navnet på virksomheden er også navnet på grundlæggeren på dette internationale brand. Hendes navn er Kari Traa og hun er en badass. Hun er olympisk mester i Freestyle ski og har en fantastisk farverig holdning til livet. Virksomheden er blevet grundlagt for kvinder og af kvinder. Virksomheden bygger på en fundamental tro på at brandet skal inspirere kvinder omkring i verden til en sundere, gladere og stærkere livsstil. Det startede alt sammen i 2002, hvor Kari Traa gjorde sin kreative hobby til en forretning. Virksomheden er vokset lige siden og er specielt blevet kendt for lækre, bløde merinould styles. Alt dette afspejler sig enormt meget i blandt anden Kari Traa jakkerne, der findes i enormt mange forskellige afskygninger, hvor der bestemt også findes en til dig.

Miljøvenlig og moderigtige jakker fra Kari Traa

Kari Traa er i toppen, når det angår funktionalitet, design, bæredygtighed og kvalitet. Udover høj kvalitet får du også et brand der går op i fremtiden for vores planet. Kari Traa prøver nemlig at sikre at alle deres produkter er 100% fri for skadelige kemikalier. Kari Traa går også enormt meget op i at deres produkter er fri fra fluorerede stoffer og at de genanvender så meget materiale som muligt. Trods alle disse fantastiske tiltag er kvaliteten stadig i top på deres produkter.

Hvis bæredygtighed betyder lige så meget for dig, som den gør for Kari Traa, så skal du se efter vores bæredygtighedssymbol her på SPORT 24 webshoppen. Her får du mulighed for at træffe det bæredygtige valg, når du shopper. Så køb dine bæredygtige Kari Traa jakker hos SPORT 24.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til super priser. Hvis du elsker et godt tilbud, bør du helt sikkert tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive medlemstilbud, der uden tvivl vil falde i din smag.

Føl dig tryg når du handler med SPORT 24

Køb trygt dine Kari Traa jakker hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt, som en del af vores Klub SPORT 24 kundeklub. Dette er blot en af de mange fordele, som du helt sikkert ikke ønsker at gå glip af – tilmeld dig vores kundeklub lige her. Vi er hos SPORT 24 altid klar til at hjælpe dig, så du trygt kan købe dine nye Kari Traa jakker.