Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Kari Traa fleece

6 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 6 af 6 produkter

Kari Traa fleece skiller sig ud fra mængden

Kari Traa fleece er mere end bare et varmende lag på de kolde dage. Med en Kari Traa fleecetrøje bliver du klædt i moderne og feminine linjer, friske farver samt skønne mønstre, der alt sammen har sine rødder i Kari Traas norske ophav.

Norske Kari Traa var sublim på skipisterne og ærgerrigheden efter at være den bedste har hun på fornem vis overført til sine tøjkollektioner – herunder de populære Kari Traa fleece modeller.

Find din favorit blandt Kari Traa fleecetrøjerne

Her på siden har vi samlet vores udvalg af Kari Traa fleece, så du nemt kan danne dig et overblik over de mange lækre modeller. Elsker du ligesom os Kari Traas flotte norske mønstre og de klare farver, der inviterer til smil og godt humør, finder du helt sikkert din nye favorit indenfor Kari Traa fleece lige her på shoppen. Klik på din yndlings Kari Traa fleece trøje og læs mere om modellen i vores produktbeskrivelse. Generelt kan du forvente kvalitet i absolut topklasse og en pasform som smyger sig behageligt om kroppen, så du er sikret den bedste komfort.

Køb Kari Traa fleece og få store fordele som klubmedlem

Ønsker du at købe en Kari Traa fleece kan du roligt bestille den her på SPORT24.DK. Vi sender din ordre afsted i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt modtager din pakke. Derudover giver vi alle vores kunder 365 dages fuld returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik.

Husk også at du som klubmedlem får fri fragt og returforsendelse, når du handler her på webshoppen. Det er gratis at blive klubmedlem og du kan til enhver tid afmelde dig igen, hvis du ønsker det. Som en del af vores kundeklub optjener du desuden bonus på dine køb og får adgang til vores mange attraktive medlemstilbud. Du kan læse mere om disse og de mange andre fordele som klubmedlem lige her.

Rigtig god fornøjelse med din Kari Traa fleece!