☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀
Kari Traa

Kari Traa

202 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 202 produkter

Kari Traa - For girls, by girls

Succeshistorien om Kari Traa begynder i byen Voss, hvor Kari er født og opvokset. Den dygtige skiløber var ikke begejstret for udvalget af skitøj til kvinder, så mellem træning og konkurrencer strikkede hun beanies og tilpassede sit skitøj. Det blev hurtigt populært hos andre, og Kari besluttede sig for at tage skridtet videre, hvilket medførte at mærket Kari Traa i 2002 kom til verden. Der var stor succes med brandet, der blev designet til piger, af piger. Allerede i 2006 gik Kari internationalt med sit mærke, hvilket var samtidig med hendes tilbagetrækning fra skisporten.

Inspiration fra naturen og skandinaviske traditioner

Hendes norske ophav har ikke bare gjort Kari Traa god til sport. Hun har tilmed fået et godt øje for design og en passion for kreativitet. Kari Traa finder sin inspiration i barndomsminder, den smukke norske natur og stærke skandinaviske traditioner. Resultatet er sportsbeklædning, der passer perfekt til den feminine form og som opfylder alle krav til en aktiv, sporty og eventyrlysten livsstil.

Smarte og funktionelle produkter i fantastisk kvalitet

Hos SPORT 24 er vi stolte over at kunne tilbyde dig smarte, funktionelle produkter i et lækkert design fra Kari Traa. Der er ingen tvivl om, at kvaliteten er på sit højeste, når du har med Kari Traa at gøre. 

Se vores udvalg af:

Kari Traa løbetøj

Kari Traa vinterjakker

Kari Traa skiundertøj

Kari Traa Fleece

Kari Traa jakker

Kari Traa Nora

Elsker du varmt og lækkert sportstøj, vil vi også anbefale, at du tjekker vores side med Merinould ud.