BLACK DAYS fortsætter | 3 dage med 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | GØR ET KUP

Italiens landsholdstrøje

2 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(2)
Fodboldtøj
(2)
StørrelseVis liste
128
140
152
164
176
S
M
L
XL
2XL
KønVis liste
Mænd
(1)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 580
DKK 700
MærkerVis liste
Puma
(2)
KlubVis liste
Italien
(2)
FarverVis liste
Blå
(2)
Sortering
25%
Puma Italien Hjemmebane Landsholdstrøje 20/21 Herre
Puma
DKK 700
BLACK DAYS PRIS DKK 525
Viser 2 af 2 produkter

Mest populære produkter

 1. 63%
  Karrimor Erie 2 Vinterstøvler Dame
  Karrimor Karrimor Erie 2 Vinterstøvler Dame
  1.000 DKK 500 DKK
  BLACK DAYS PRIS 375 DKK
 2. 40%
  hummel 3-Pak Basic Sokker
  hummel hummel 3-Pak Basic Sokker
  50 DKK 40 DKK
  BLACK DAYS PRIS 30 DKK
 3. 40%
  hummel 3-Pak Basic Sokker
  hummel hummel 3-Pak Basic Sokker
  50 DKK 40 DKK
  BLACK DAYS PRIS 30 DKK
 4. 25%
  hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  hummel hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  250 DKK
  BLACK DAYS PRIS 187,50 DKK
 5. 63%
  Karrimor Staffa Vandrestøvler Herre
  Karrimor Karrimor Staffa Vandrestøvler Herre
  1.200 DKK 600 DKK
  BLACK DAYS PRIS 450 DKK
 6. 59%
  Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  Karrimor Karrimor Helix Low Weathertite Herre
  1.000 DKK 550 DKK
  BLACK DAYS PRIS 412,50 DKK

Azzurri er klar i Italiens landsholdstrøje!

Kært barn har mange navne, men for Italienere er deres landshold bedst kendt som Azzurri. 2006 var året, hvor Italien tog en verdensmesterskabstitel med sig hjem. De spillede i finalen mod et yderst velspillende Fransk landshold, som spillerne i de italienske landsholdstrøjer bankede i en afsluttende straffesparkskonkurrence med det imponerende resultat 5-3.


Italiens fodboldlandshold spillede deres første landsholdkamp mod Frankrig tilbage i 1910. Dengang vandt de en ret overlegen sejr med slutresultatet 6-2, på hjemmebane i Milano. Senere er det blevet til mange store kampe for Italien, der har vundet både VM og EM flere gange.

Italiens landsholdstrøje står for eminent og klassisk spillestil

Italien er en stor fodboldnation! Stjerne fodboldspillerne i Italiens landsholdstrøje har altid været kendt for deres eminente og klassiske spillestil. Italienerne er én af de meget få fodboldnationer i hele verden, der har været med til flest slutrunder i verdensmesterskaberne. Det er blevet til hele 18 slutrunder, hvor de har imponeret ved at vinde guldmedaljerne hele 4 gange – kun overgået af Brasilien, der har vundet VM guldmedaljerne hele 5 gange. Derudover har fodboldspillerne i den italienske landsholdstrøje vundet 2 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje.


Fodboldstjernerne på Italiens landshold

Til dette års VM stiller Italien op med en meget stærk spillertruppe, som afgjort er medvirkende til at italienerne er blandt favoritterne til at spille med om en plads i finalen. Spillertruppen tæller stjerneprofiler som Mario Balotelli (også kendt som Super Mario), Stephan El Shaarawy, Andrea Pirlo, samt selvfølgelig landsholdsspilleren med flest landskampe; Gianluigi Buffon, der har båret Italiens landsholdstrøje i hele 139 kampe for Italiens A-landshold. Alle disse 4 fodboldstjerner spiller i øvrigt til dagligt i italienske storklubber, nemlig henholdsvis AC Milan og Juventus.


Man kender ofte de italienske fodboldspillere for at være skuespillere på fodboldbanen, men det er ikke altid tilfældet. Det kan godt være de falder nemt, men de er utroligt dygtige fodboldspillere, som holder fodboldbolden meget tæt til kroppen – og det kan derfor godt være en kamp at tage bolden fra dem.


Italien lever og ånder for fodbold og den stolte fodboldnation i støvlelandet har da også opfostret mange meget dygtige fodboldspillere gennem tiderne – hvilket da heller ikke er gået ubemærket hen. De fleste husker nok den målfarlige Alessandro Del Piero, der scorede hele 27 mål på 91 kampe, eller måltyven Filippo Inzaghi, der med sine 57 kampe og 25 mål også får en velfortjent plads på topscorerlisten. Topscoren over dem alle er selvfølgelig Luigi Riva, der har scoret hele 35 mål i hans karriere fra 1965 til 1974, hvor han fik spillede 42 landskampe for fædrelandet i Italiens landsholdstrøje.


Der er stolthed i Italiens landsholdstrøje

Når Italien spiller fodbold kan man ikke undgå at bemærke de italienske fans! De røde, grønne og hvide farver ses tydeligt, når de italienske fodboldspillere løber på banen i den italienske landsholdstrøje. Alt står stille et kort øjeblik – før alle de italienske fans bryder ud i vild jubel, iført parykker i matchende farver. Når Italien scorer mål lever tilskuerne sig virkelig ind i kampens følelser. De jubler, synger, danser og råber af lungernes fulde kraft. Det italienske landsholds fanskare går meget op i fodboldsporten, med liv og sjæl. Når italienerne ifører sig Italiens landsholdstrøje, så er de kun optaget af én ting: Sejr til Italien!

Er du til klassisk fodbold med høj spænding og stor teknisk kontrol – så tag ”Azzurri” trøjen på og bliv en del af holdet!