VIGTIG info vedr. COVID-19 – Læs mere HER >

  HJEMMETRÆNING

Her på siden kan du få inspiration til effektive hjemme trænings øvelser – både med og uden redskaber. Øvelserne er for alle uanset om du er nybegynder, øvet eller derimellem.

Mangler du træningsudstyr til din hjemmetræning, finder du det lige her på webshoppen, og du får endda GRATIS levering til døren – uden minimumsbeløb.

træning i stuen

styrkeøvelser til løb

yoga hjemmetræning

TRÆNING I STUEN

STYRKEØVELSER TIL LØB

YOGA HJEMMETRÆNING

I denne tid er det med at tænke positivt og få det bedste ud af den situation, vi står i. Med lukkede fitnesscentre og sportshaller kan det synes svært at få opretholdt en aktiv hverdag, men der er heldigvis stadig mulighed for en rask gåtur i det indbydende forårsvejr eller en session cardio- og/eller styrketræning på stuegulvet.

Særligt hjemmetræning har mange fordele; du sparer tid til og fra træningscenteret, du kan træne, når du har tid og lyst, og du kan samle familien til en hyggelig omgang fællestræning, hvor alle kan være med.

Rigtig god træning!

Lækkert træningstøj

fede træningssko

 hjemmetrænings udstyr

De bedste løbesko

VIDEO: MORGENYOGA

VIDEO: STYRKETRÆNING

TRÆN MED KLUDE - FOKUS PÅ BEN OG MAVE

BOOST DIT LØB MED STYRKTRÆNING

Hjemmetræning – Træning når du har tid

Hjemmetræning bliver mere og mere udbredt. Måske fordi vi får mere travlt i hverdagene, eller måske har folk fået øjnene op for, at det er en fantastisk måde at holde kroppen aktiv på, hvis fodboldsæsonen er slut eller træningscenteret ligger for langt væk.


Hvad er hjemmetræning

Begrebet hjemmetræning dækker over mange grene, og i princippet kan al træning være hjemmetræning. Styrketræning, cardio, yoga, løb eller cykling. Alle disse træningsformer er nogen, som du sagtens kan lave uden et abonnement til dit lokale træningscenter, eller lave præcis når DU har tid og overskud. Om du vælger at indrette et helt rum til din træning, nøjes med at træne på stuegulvet eller træner i det gode vejr i haven er helt op til dig. Og det er én af de mange fantastiske ting ved hjemmetræning – at det er tilpasset lige netop dig og din hverdag, men mere om det nedenfor.  


5 gode grunde til at træne derhjemme

  1. Det er tidsbesparende. Ved at vælge hjemmetræning fremfor at træne i et træningscenter sparer du tiden frem og tilbage til centeret.
  2. Der er altid plads. Der er ikke noget værre end at møde ordet ’venteliste’, når du lige har sat dig op til at skulle træne.
  3. Det er billigt. Du slipper for det dyre fitness-abonnement, som du (måske) alligevel ikke får brugt så tit, som du gerne ville.
  4. Fokus er kun på din træning. Når du træner i din stue, behøver du ikke tænke over, hvordan du ser ud, så du kan koncentrere dig 100% om din træning.
  5. Du styrer tempoet. Om det er tempoet i øvelserne eller tempoet i musikken er ligegyldigt. Det er DIG der har kontrollen og bestemmer, hvor, hvordan og hvornår du vil træne.  

Hjemmetræning med eller uden træningsudstyr

Du behøver ikke nødvendigvis at skulle købe nyt træningsudstyr, når du vil begynde din hjemmetræning. Du kan sagtens bruge mange af de ting, som du allerede har derhjemme. En stol og nogle klude kan være rigtig gode træningsredskaber, når du laver både styrkeøvelser og core-træning. En god investering vil dog være en måtte, som gør det mere behageligt, når du skal lave øvelser på gulvet.

Ønsker du derimod at have det mest basale udstyr til rådighed, kan vi anbefale dig at kigge på vores TRX-udstyr, som du kan bruge til at træne hele kroppen, og som er skabt til effektiv hjemmetræning. Derudover kan vi tilbyde en række forskellige håndvægte, kettle bells, træningselastikker, bolde og meget andet træningsudstyr til forskellige behov.         


SPORT 24 hjælper dig i gang med din hjemmetræning

Hos SPORT 24 finder du alt, du behøver til at komme i gang med at træne derhjemme, så det blive svært at finde en undskyldning for at lade være. Hvad enten du er på jagt efter det helt rigtigt træningsudstyr, så du kan forvandle dit kontor til et svedigt træningscenter, dit soveværelse til en afslappende yogaklasse eller har behov for nyt løbe- eller cykeludstyr, har vi lige det, du står og mangler.

Mangler du inspiration til dit hjemmetrænings program eller søger du efter enkle men effektive øvelser, kan du på vores blog finde en masse inspiration, som hjælper dig i gang med din hjemmetræning.


Få dit træningsudstyr til hjemmetræning leveret inden for 1-2 hverdage

Hos SPORT 24 kender vi godt følelsen af at når først beslutningen er taget, vil man gerne i gang med det samme. Derfor har vi kun 1-2 hverdages leveringstid, hvis du bestiller dit nye træningsudstyr, smarte træningstøj eller perfekte træningssko i webshoppen.

Husk også at du som VIP-medlem hos SPORT 24 blandt andet optjener bonus på dine køb og får fri returfragt. Og hey - det er helt gratis at blive mellem af VIP Kundeklubben.