FZ Forza

FZ Forza

41 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 41 produkter

FZ Forza

På badmintonfronten er det ikke til at komme uden om det kvalitetsbevidste mærke FZ Forza, som er 100% danskejet. Mærket producerer ketchere og andet badmintonudstyr, som efterhånden er blevet kendt verden over. Med både funktionalitet og kvalitet i højsædet, er der intet at bekymre sig om, når du står på badmintonbanen udstyret med FZ Forzas produkter. 

Udviklet til badmintonspillere – af badmintonspillere

I 1990 blev mærket FZ Forza etableret af fire idrætsudøvere, heriblandt også badmintonspillere, for at skabe et alternativ til de asiatiske badmintonmærker. Målet var at udvikle ketchere til badmintonspiller – af badmintonspillere. Ideen bag FZ Forza var at skabe et dansk kvalitetsprodukt til en fair pris, og danskerne syntes tilsyneladende om idéen, for allerede tre år efter var mærket det næststørste badmintonmærke i Danmark. I 1996 skrev FZ Forza sine første kontrakter med flere førende elitedivisionsklubber og de sponsorerer i dag flere danske og internationale topspillere. Også inden for FZ Forzas egne rækker er der badmintonekspertise at hente. Martin Lundgaard Hansen, som er tidligere All England-vinder i 2004 og 2006, arbejder som brand manager og eksportchef for det populære brand.

Dansk design med fokus på kvalitet

  • Alle deres produkter bliver udviklet i Danmark og testet af danske elitespillere for at sikre en så høj kvalitet som muligt.
  • FZ Forza samarbejder med AAU (Aalborg Universitet) om produktudvikling i projektet ’Verdens bedste badmintonketcher’.
  • De er på nuværende tidspunkt aktive i mere end 40 lande.
  • I dag er mærket ejet af Sports Group Denmark med hovedkontor i Funder i Midtjylland og er leverandør til den danske sportsbranche.

Hos SPORT 24 er vi glade for at tilbyde dig FZ Forzas særlige ekspertise og erfaring fra badmintonverdenen, som klart afspejler sig i deres produkter. Der er ingen tvivl om, at det danske design, funktionaliteten og den høje kvalitet gør brandet til et af Danmarks mest populære inden for badminton.