Fusion

FUSION

184 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 28 af 184 produkter

FUSION 

Det er ikke ofte, at det føles fedt ikke at nå i mål, men for FUSION er det netop, hvad det er – fedt at udvikle sig mod nye passionerede mål, som forandrer sig sammen med brugerne af deres håndværk.

Som producent af et af de mest foretrukne sportsmærker til cykling, løb og triatlon er FUSION altid med i førertrøjen på de danske landeveje og i udlandet, og det er heldigt, for FUSION har altid elsket udfordringen og angrebet på den.

Med etablerings år i 2002 er FUSION stadig en ung virksomhed med sprudlende nerve og passion. Missionen er én frem for alt – at du altid skal kunne yde optimalt under alle forhold. FUSION lever tæt med tøjet, i tøjet og af tøjet.

Eftertænksom og visionær fra Svenstrup

Med fyrtårn i den nordjyske forstad Svenstrup er FUSION lokalt forankret med udsigt til sportstalenter i hele landet og ud over landets grænser. Du finder FUSION forhandlere i mere end 10 lande, men det betyder ikke, at FUSION producerer sportsudstyr i ét væk; med fokus på små seriestørrelser og kort gennemløbstid reducerer FUSION spild til et absolut minimum.

FUSION sætter funktionalitet over moden og vægter kvaliteten og funktionaliteten af metervaren frem for at sigte efter et korrekt, moderne look. De leverer altid det ekstra lag mod huden, som du ikke mærker, men som giver den bedste beskyttelse og optimering under dine anstrengelser. FUSION maksimerer kroppens komfort.

FUSION og miljøet

Rigtig mange snakker om klimaet og de negative konsekvenser produktion kan have på miljøet, men hos FUSION gør man mere end bare at snakke.

Ved udelukkende at producere tøjet i små mængder tilpasset efterspørgslen og vælge nær-leverandører sikrer de mindre spild samt kortere fragtruter, hvilket mindsker miljø-belastningen betydeligt.

Desuden er alle FUSIONs produkter og underleverandører Oeko-Tex certificeret, hvilket sikre kvalitetsprodukter uden skadelige stoffer i materialerne.

Du kan læs mere om FUSIONs grønne politik lige HER

I nakken af de bedste

Sporten har lært FUSION at være kontrolfreaks og dedikerede. Derfor støtter virksomheden ægte sportstalenter og sponserer nogle af landets bedste cykelryttere, atleter og løbere. FUSION producerer udelukkende deres eget brand på fabrikken, og derfor sværger de på den bedste kvalitet.

Uanset, om du har et hjerte der banker for cykelsporten, ekstremsporten eller løb, er du klædt forsvarligt og komfortabelt på i udstyr fra FUSION. Hos SPORT 24 er vi dedikerede til alle sportsgrene, der fremmer livsglæde. Derfor håber vi, at du bliver glad for dine FUSION-produkter, når du har sat dig nye, spændende mål. 

Se vores spændende udvalg af FUSION cykeltøj.

Er du interesseret i løbetræning? Så tjek vores store løbeunivers ud her på SPORT 24 og bliv inspireret af de spændende blogindlæg, guides og videoer - så er du klar til at tage din løbetræning til det næste niveau! 

Se også vores udvalg af FUSION løbejakker,FUSION løbebukser, FUSION tights og FUSION C3.