FUSION: Til dig der dyrker passionen og udfordringen

Kom tæt på det danske sportsmærke FUSION og bliv klogere på deres holdning til holdbare og funktionelle produkter.

FUSION: Til dig der dyrker passionen og udfordringen

FUSION er et brand, der ikke frygter udfordringer.

De byder dem velkommen. 

For mødet med den næste forhindring kan ende i en bedre løsning. 

Oversat til sportens verden bliver du heller ikke bedre, hvis du stopper med at udfordre dig selv. 

Den samme tankegang gennemsyrer FUSION’s produkter som består af kompromisløst sportstøj.

Alle deres produkter er udviklet i Danmark, produceret i EU og testet gennem 20 år på de bedste atleter.

Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej, der sikrer at du altid kan yde optimalt under alle forhold, 365 dage om året.

Holdbar, målbar, mærkbar  

FUSION er er et dansk, familieejet sportswear brand, der oprindeligt har specialiseret sig i produktion af high performance sportstøj til sportsgrenene triatlon, løb og cykling.I dag har de udvidet deres produktsortiment til også at omfatte tøj til styrketræning, yoga, hverdag og alt derimellem.Hele sortimentet laves i et tidsløst design, der bidrager til produkternes lange levetid. I produktionen har det at skabe holdbare produkter, der udgør den mest effektive garderobe, altid spillet en stor rolle. Med ”en effektiv garderobe” har Fusion haft for øje at udvikle produkter med høj funktionalitet, så du kun behøves få stykker tøj, der i kombination dækker dig ind gennem skiftende vejr, sæson og aktivitet.

FUSION: Til dig der dyrker passionen, målet og udfordringen quote 1

Det er ikke noget vi er startet på, fordi det er moderne - det er helt naturligt

Sådan beskriver FUSION deres tilgang til holdbare produkter, og helt konkret arbejder de med dem på særligt tre parametre:

Ikke kollektionsbaseretFUSION laver i modsætning til de fleste andre sportsbrands ikke kollektioner ved hvert årsskifte.De producerer i stedet den samme kollektion igen og igen ud fra efterspørgslen, så de undgår overproduktion. De arbejder samtidig konstant på at perfektionere funktionaliteten i de produkter, de allerede har. 

HoldbarhedFUSION har stort fokus på at designe produkter, som forbliver funktionelle uden at kræve overdreven vedligeholdelse eller reparation. Udover at produkterne skal holde længe, bestræber de sig også på at skabe produkter, som brugerne har lyst til at bruge i mange år.Den emotionelle holdbarhed har FUSION tidligere hyldet i en kampagne, der satte fokus på motionister, som brugte deres FUSION tights på tiende år eller mere.

NærproduktionFUSION har eget lager, egen fabrik og faktisk også egen systue – alt sammen inden for EU’s grænser.Det betyder kortere afstande og processer der øger agiliteten, mindsker belastningen på miljøet og specialiserede forhold, hvor syerskerne er dygtige til at lave lige netop produkterne, som FUSION ønsker dem.

Kompromisløs metervare

FUSION’s produkter kan benyttes af elitesportsudøveren såvel som hverdagsmotionisten – og alle derimellem.Det er det sikre valg til at modstå og beskytte mod vind og vejr og optimere din oplevelse alle årets 365 dage.En af grundene hertil er, at FUSION ikke går på kompromis med metervaren.Metervaren er afgørende, da det ultimativt er med til at skabe mulighederne for at lave intelligente, ordentlige og holdbare produkter.

OEKO-TEX certificerede produkter

Alle FUSION produkter og underleverandører er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt (certifikat nr. 20170K1267 ATTEX).Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og derfor ikke indeholder skadelige stoffer.Udover at du undgår kontakt med skadelige stoffer i dit sportstøj, så får du med Oeko-Tex garanti for et bedre produkt, fordi alle leverandører forbundet med produktet har taget stilling til kun at vælge de bedste leverandører og produktionsmetoder.Dette er kravet for at for, at et produkt kan blive Oeko-Tex certificeret.

C3: En klassiker  

Scroller du igennem FUSION’s produktside, vil du uden tvivl støde på navnet C3 op til flere gange. C3 er et materiale, der aktivt transporterer sveden væk fra din krop, så du forbliver, tør og varm – en afgørende egenskab for at forebygge skader og optimere din oplevelse med produktet på.  

I samme sekund du trækker i et af FUSION’s produkter, bliver du omsvøbt af høj kvalitet og en eminent pasform. Det kan næsten ikke nævnes nok, hvor meget FUSION har kæret for detaljen i deres produkter, samt hvor meget de har udviklet, testet og ændret for at opnå deres mission.  

FUSION var med deres C3 tights også det første brand, der kom lommer på selve tightsene, så du kan have din telefon eller et ekstra skud energi med. 

RECHARGE – Løb, gym, rejse og restitution 

Et af de nyeste skud på produktstammen er FUSION’s RECHARGE-serie – og hvordan du bruger den er helt og aldeles op til dig. Serien kan bruges på vej til og fra træningen, til en hurtig workout eller til det navnet antyder – at genoplade. Fælles for hele Recharge-serien er, at du har fri bevægelighed, er komfortabel og klædt på til enhver udfordring. Med andre ord så får du med Recharge produkterne mange anvendelsesmuligheder, og derfor en ret effektiv garderobe.

Mærk forskellen på egen krop 

Skal du selv mærke forskellen? Så hop ind på SPORT 24 og se vores store udvalg af FUSION produkter til mænd og kvinder her.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg