Fodboldmål

2 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

KVALITETS FODBOLDMÅL TIL HAVEN

Hvis du eller dine børn elsker fodbold og I har en have, er det oplagt at anskaffe et fodboldmål. Med et fodboldmål i god kvalitet kan I nemlig rigtig drømme jer til de store stadions verden over og næsten mærke suset, når bolden sendes i netmaskerne. Når fodboldmålet står i haven, er det slut med trøjer, grene eller hvad I ellers kan finde på at bruge som stolper. Nu kan I sparke løs og se bolden ryge i mål igen og igen.  

Hvis du virkelig brænder for et fodboldmål til haven, men ikke rigtig har plads til et, har du også andre muligheder. Fodboldmålene er transportable og derfor kan du sagtens opbevare fodboldmålet i en garage eller i et skur og slæbe det med til den nærmeste park eller græsplæne i nærheden er dit hjem. Der findes også nogle praktiske og smarte pop up mål, som er super nemme at transportere. Det er et par små fodboldmål og er ideelle til børn, som vil score en masse mål. Pop up målene folder sig hurtigt ud og kan fastgøres i jorden med de tilhørende pløkker.

Bliv klar til familiedyst i haven

I vores udvalg af fodboldmål til haven finder du forskellige størrelser, så du kan vælge det mål, der passer bedst til din have. Når hele familien dyster på havens græs, er der ingen der ønsker at tabe og miste håneretten. Derfor er vores fodboldmål til haven fremstillet i slidstærke og robuste materialer, der tåler at blive brugt – også når kampen går i overtid og intensiteten stiger.

En targetdug er perfekt til præcisionstræning

Nogle af de fodboldmål, som du kan købe hos SPORT 24, leveres med en såkaldt targetdug, der er ideel til præcisionstræning og som i den grad lægger op til sjove konkurrencer. En targetdug spændes på fodboldmålet og tillader kun bolden at gå i mål igennem de udvalgte steder, hvor der er lavet hul. Targetdugen spændes nemt af og på, så I hurtigt kan skifte mellem at spille ”almindeligt” og øve præcisionsspark.

Effektiv selvtræning med en rebounder

Har du lyst til at krydre fodboldtræningen i haven med mere end bare et fodboldmål, kan vi klart anbefale, at du anskaffer dig en fodbold rebounder. En rebounder er ideel til selvtræning, når du gerne vil finpudse teknikken. Sæt fodbold rebounderen op, spark bolden mod den og modtag en aflevering, som du kan arbejde videre med. På den måde kan du igen og igen træne forskellige tæmninger med hele kroppen. Anvender du rebounderen sammen med et fodboldmål, kan du kombinere tæmningerne med efterfølgende afslutninger – enten med eller uden targetdug. GOAL STATION er blandt andet en af de rebounders du kan finde. Rebounderen er tænkt som en træningsmetode til at udvikle fodboldfærdigheder, så en spiller kan selvtræne pasningsspil og førsteberøringer på vej mod målet. Med en GOAL STAION har du mulighed for at downloade GOAL STATION Player App, hvori du kan se præstation og resultater for dine individuelle træningspas. Resultaterne giver dig mulighed for at analysere din individuelle træning og dermed har du mulighed for at forbedre dig hele tiden.

Mange forskellige aktiviteter med et fodboldmål

Hvis du virkelig er en fodboldentusiast, behøver du nok ikke mange ideer til, hvad du kan bruge dit fodboldmål til. Der er mange muligheder når du først får et fodboldmål op i haven. Afhængig af om du har et mål eller to i haven, gør selvfølgelig aktiviteterne noget anderledes. Nogle af de mest oplagte forslag er:

  • Straffesparkskonkurrence hvor I kan skiftes til at skyde og stå på mål. Dette kræver dog at I er mindst to personer.

  • Øv dig på frispark. Du kan nemt øve dig på at lave frispark på forskellige distancer. Dette kan du selv øve dig i, men det er noget sjovere, hvis der er en, som kan stå på mål og redde alle dine flotte frispark. Med en frisparksfigur kan du udfordre dine frispark endnu mere og få en følelse af at træne op til en professionel fodboldkamp.

  • Spil kamp. Det er selvfølgelig også oplagt at fløjte en fodboldkamp i gang ude i haven med fodboldmålene. Det kræver, at du har to fodboldmål og flere spillere, da kampen dermed bliver noget sjovere og udfordrende.

Derfor skal du have et fodboldmål i haven

Der er mange gode grunde til at investere i et eller to fodboldmål til haven. Hvis du først og fremmest har flere personer i huset som elsker fodbold, er det allerede en oplagt grund til at have et par fodboldmål stående ude i haven. Fodbold er en passion utrolig mange har i dag, og hvis du selv har børn som spiller fodbold, er der altid mulighed for at træne ude i haven. Desuden er det en rigtig god måde at få noget aktivitet i gang hos børnene men også for de voksne. Alle kan være med på en mini fodboldbane ude i haven, da det ikke kræver en god fysisk form for at spille med.

Dyrk fodboldglæden hjemme i haven

Hos SPORT 24 elsker vi sport og ikke mindst fodbold. Derfor er vores indkøbere konstant på jagt efter udstyr i høj kvalitet, der kan være med til at øge glæden – uanset om du vil selvtræne i haven eller invitere venner og familie over til en rask fodboldkamp. Vi står inde for den høje kvalitet og lover masser af sjove timer med fodboldmål og rebounder. Husk også at se vores udvalg af fodbolde og målmandshandsker.

Køb dit næste fodboldmål online på SPORT24.DK. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Er du ikke medlem endnu, kan du nemt oprette en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Vi afsender din ordre efter blot 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at spille fodbold ude i haven. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.