SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Anførerbind

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Tag ansvaret på dine skuldre og bær anførerbindet!

Alle fodboldhold har brug for en leder, som kan guide både de enkelte spillere og holdet som helhed. En som bærer anførerbindet med stor autoritet og som altid er klar til at påtage sig et ekstra ansvar, når holdet er presset eller møder modgang - både på og uden for fodboldbanen. Som anfører skal du nemlig kunne vise dommeren, med-og modspillere, samt publikum, hvem der styrer slagets gang - hvem der er kaptajnen på holdet!

Anføreren går forrest - både på og uden for banen!

Med anførerbindet følger en række opgaver og et kæmpe ansvar. Som anfører er der nemlig et større pres og mere fokus på din person. Både på træningsbanen, i omklædningsrummet og under kamp er det vigtigt at spilleren med anførerbindet går forrest og er en synlig leder. Han skal udstråle vindervilje og kunne være i stand til at få sine medspillere til at yde dét ekstra, som i sidste ende bliver forskellen på sejr og nederlag.

Bliv linket mellem træner og spillere

Er du spilleren, som træneren mener skal bære anførerbindet, bliver du også det naturlige link mellem resten af spillertruppen og træneren. Her skal du sikre, at der er en god kemi på holdet og være med til at løse eventuelle konflikter. At bære anførerbindet medfører altså et kæmpe ansvar og kræver meget mere end bare at kunne give dommeren hånden og vinde i plat og krone.

Dit anførerbind skal sidde behageligt!

Et anførerbind i god kvalitet er oftest fremstillet i et syntetisk materiale med stor elasticitet og eventuelt forsynet med velcroregulering. Det sikrer en god pasform og sørger for, at det bliver siddende, hvor det skal under hele kampen. Det er nemlig vigtigt at det sidder behageligt, så det ikke hæmmer dig, mens du spiller fodboldkamp.

Ifør dig anførerbindet og før holdet mod sejren!

Er du klar til den store udfordring, det er at være kaptajn for et fodboldhold - med alt hvad det indebærer? Så køb et velsiddende anførerbind lige her på SPORT24.DK og før dit hold mod store triumfer!