Englands landsholdstrøje og merchandise

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Der er historie i Englands landsholdstrøje

England er fodboldens moderland og der er altid enorme forventninger til det engelske fodboldlandshold før en EM eller VM slutrunde.

England er fodboldens moderland og der er altid enorme forventninger til det engelske fodboldlandshold før en EM eller VM slutrunde. Spillerne i Englands landsholdstrøje vandt verdensmesterskaberne i fodbold på hjemmebane i 1966. Her vandt ”The Three Lions” en historisk finale mod Vest Tyskland med 4-2 efter forlænget spilletid. I den berømte kamp på Wembley scorede Geoff Hurst det første hattrick i en VM-finale nogensinde, hvilket var med til at cementere de fodboldkundskaber, der knytter sig til Englands landsholdstrøje.

Der diskuteres i øvrigt stadig den dag i dag, om Geoff Hursts kontroversielle mål til stillingen 3-2 var over stregen eller ej. Måske er dét en af grundene til, at der ved fodbold VM i Brasilien blev indført den meget omtalte mållinjeteknologi, der med sikkerhed skulle kunne fortælle dommeren, om fodbolden er over målstregen eller ej. For at illustrere og understrege teknologiens indtog i professionel fodbold, blev det fra FIFA’s side besluttet, at VM slutrunden i Rusland i 2018 skulle være det første VM med det omdiskuterede VAR (Video Assistant Referee) system, hvor en videodommer skal afgøre tvivlskendelser ud fra Tv-billeder.

Spillerne i den engelske landsholdstrøje spiller derhjemme

Stort set alle fodboldspillerne i Englands landsholdstrøje spiller til dagligt i Premier League, hvor de alle er store stjerner i deres respektive fodboldklubber. Verdens bedste liga har i mange år tiltrukket de største spillere; måske også på grund af de høje lønninger. Blandt spillerne i den engelske landsholdstrøje er stjernerne fra Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea og Tottenham, krydret med de mest dominerende engelske profiler fra de øvrige Premier League klubber.

Den engelske landstræner har altid nok af individualister og holdspillere til at sammensætte et slagkraftigt hold, så den engelske landsholdstrøje bæres af en god blanding unge spændende spillere og rutinerede landsholdskæmper. Af helt store profiler der i årenes løb har båret den Englands landsholdstrøje er blandt andet angriberen Wayne Rooney, midtbanespillerne Bobby Charlton og David Beckham samt den legendariske målmand Peter Shilton. Alle interessante kræfter; og som kendetegnende for Englands landshold blev de godt støttet af unge stjerneskud, individuelle ekvilibrister, hårdtarbejdende fightere og nogle midterforsvarer man slår sig på. Hvilket også alt sammen gælder de nuværende spillere i den engelske landsholdstrøje.

Truppen i Englands landsholdstrøje taber straffesparkskonkurrencer

Det engelske landshold har altid ligget højt på FIFA´s verdensrangliste. En placering som det fodboldgale land konstant arbejder hårdt på at forbedre, når stjernespillerne i Englands landsholdstrøje har givet den hele armen på fodboldbanen. Hvis det skal lykkes for englænderne at rykke længere op på listen, gør de måske klogt i at øve sig i straffesparkskonkurrence. England har mange gange stået i den nervepirrende disciplin igennem EM & VM-historien – for blot at ende ud som den tabende part! En forbedring af denne statistik kan meget vel blive afgørende, hvis spillerne i Englands landsholdstrøje skal nå til tops igen. På trods af den dårlige statistik, er England en af de mest succesrige nationer målt på point opnået ved slutrunderne. Måske derfor bliver der altid stillet store krav til de højt profilerede spillere i den engelske landstrøje.

Køb Englands landsholdstrøje hos SPORT 24

Elsker du Premier League og de engelske fightere, der er villige til at bløde for den engelske landsholdstrøje, så bør du tage et kig på udvalget af landsholdstrøjer og fanudstyr hér på siden, eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker. Køb Englands landsholdstrøje og shorts hos SPORT 24 - så du kan vise din støtte til den stolte fodboldnation, der gav os det fodboldspil, vi kender og elsker.

Se også udvalget af landsholdstrøjer og merchandise fra en række andre store fodboldnationer: