☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀
CMP

CMP

88 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 88 produkter

CMP – er italiensk kvalitet

CMP er essensen af italiensk naturidyl med høje standarder, innovative tanker og en fleece i særklasse. CMP CAMPAGNOLO er historien om en lille familieejet virksomhed, der med omtanke for miljøet og ægte mennesker fik pedalen til at træde på en symaskine, som i over 50 år har leveret utallige fleecejakker, sportstøj og overtøj til aktive og livsglade mennesker verden over. Den lille familieejede virksomhed er i dag en betydelig spiller på markedet inden for sportstøj og overtøj.

For mere end 20 år siden fik CMP fleecen sit OEKO-TEX stempel, som bevis på, at virksomhedens fleece jakker er 100% fri for giftige kemikalier, som er skadelige for både mennesker og miljøet. Fleecejakkerne imødekommer i dag alle behov og aktiviteter med de innovative teknologier som: Softtech, Stretch Performance, Grid Tech, Highloft, Knit-Tech.

Ægte mennesker, ægte produkter

CMP er praktisk tøj og overtøj til børn og voksne, som holder af en sund og aktiv hverdag. CMP er sportstøj til dig, der vil kaste dig ud på pisterne, plaske i bølgerne og bestige ukendt terræn. Med mantraet ægte mennesker, ægte produkter garanterer CMP høje kvalitetsstandarder, og virksomheden tager ansvar i hele værdikæden. CMP har en finger med i spillet fra udvælgelsen af råmaterialer til beslutninger om farvekombinationer og endeligt salg.

CMP gør dig tilpas

Overtøjet fra CMP holder dig tilpas året rundt med teknologier, der tilpasser sig din optimale temperatur. Med et særligt 3-lags system forsyner overtøjet dig med en høj svedtransporterende effekt, et vind- og vandafvisende ydre samt en konstant og bagelig kropstemperatur. Med en baggrund i grundig research og en passion for teknologisk innovation giver CMP dig deres bedste bud på funktionelt tøj til et dynamisk byliv, sportsliv og velvære. Og med sporty og moderigtige farvekombinationer er du garanteret god stil året rundt.

Bekvemmelighed med CMP i nakken

Uanset, om du dyrker golf, cykling, trekking eller andre udendørs hverdagsaktiviteter, har CMP din ryg. Du er garanteret en høj komfort og bevægelighed skabt under stolte produktionstraditioner, der ses og mærkes i hver en fiber. Gennem årene har CMP udviklet teknologier, der forbedrer oplevelsen i tøjet. Når du møder CMP, møder du blandt andet også: Climaprotect, Dry Function, OEKO-TEX, Teflon, Wooltech. Allle teknologier, der er behagelige for kroppen og komfortable for dig som aktiv livsnyder.

Hos SPORT 24 deler vi CMPs begejstring for udendørslivet, kvalitet og komfort. Det glæder os at kunne tilbyde dig et stort udvalg af CMP tøj til hele familien. Uanset, om din favoritaktivitet er skiløb, svømning, vandreture eller byliv, kan vi klæde dig på med miljøbevidst kvalitetstøj. Har du spørgsmål om CMP, før du køber, er du altid velkommen til at kontakte sælgerne i din lokale SPORT 24 butik eller SPORT 24 kundeservice. Vi ser frem til at give dig en god service og klæde dig på til en sund og aktiv hverdag.