Chelsea tøj til alle fans

Der er mange legendariske klubber rundt omkring i verden, som med sine lange rødder tilbage til fodboldens spæde start, vækker en følelse af stolthed i hjertet på fans over hele kloden. Og en af de klubber er Chelsea FC, som med sine mere end 115 år på bagen er en hjerteklub for millioner af mennesker. Og det er ikke uden grund. For det ikoniske blå Chelsea tøj – og især Chelsea trøjer – er nemlig blevet et symbol for fodbold på allerhøjeste niveau.

Store fodboldøjeblikke med Chelsea FC

Det er ikke kun i- og omkring London, at Chelsea-feberen raser derudaf. ’The Blues’ er nemlig populære over hele verden, og de kongeblå fra det velhavende kvarter har da også leveret vanvittige fodboldøjeblikke, som mange fans husker med varme i hjerterne. Især deres mange Premier League titler og Champions League titler står skarpt. Og mange husker også stjernerne, der har optrådt i en Chelsea trøje. Gianfranco Zola, John Terry, Didier Drogba og Frank Lampard er nogle af stjernerne, der har trukket i Chelsea tøj uge efter uge for at vinde sejren hjem til Stamford Bridge.

Rekordernes klub

Som de fleste ved, så er det ikke uden grund, at Chelsea blandt mange fans har legende-status. Klubben har nemlig sat enormt mange rekorder igennem tiden, hvor de blandt andet var de første (sammen med Arsenal) til at spille med tal bagpå deres trøjer. Og for at vise, hvor gammel en Chelsea trøje er, så var de også de første til at flyve indenrigs til deres kampe – noget de gjorde i 1957 til en kamp mod Newcastle! Og så er det ikke helt dumt gået, at Stamford Bridge har været det eneste stadion, som de blå/hvide har brugt. Hvor andre hold er blevet grundlagt, og efterfølgende fundet et stadion, så blev Chelsea FC nemlig grundlagt på grund af Stamford Bridge. Så der har (næsten) altid været en Chelsea trøje i området.

Chelsea trøjer i god kvalitet

Selvfølgelig skal tøjet også været i orden, og derfor er Chelsea tøj produceret i nogle af de bedste kvaliteter, så det kan holde alle 90 minutter – uanset hvad. Så heldigvis kan du lige nu få et bredt udvalg af Chelsea tøj, Chelsea trøjer og meget andet lige her på SPORT 24s webshop.

Se også udvalget fra Chelseas største konkurrenter i Europa:

Manchester United

Manchester City

Liverpool FC

Arsenal

FC Barcelona

Real Madrid

Bayern München

Juventus