UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. Nike Pro Træningstights Børn
  Nike Nike Pro Træningstights Børn
  275 DKK
 2. 50%
  hummel Tutti Gymnastikdragt Børn
  hummel hummel Tutti Gymnastikdragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 3. 49%
  Endurance Nailsea Girl Seamless Sport Børn
  Endurance Endurance Nailsea Girl Seamless Sport Børn
  175 DKK 90 DKK
 4. hummel Mimmi Tights Børn
  hummel hummel Mimmi Tights Børn
  230 DKK
 5. 38%
  hummel Nanna Tank Top Børn
  hummel hummel Nanna Tank Top Børn
  200 DKK 125 DKK
 6. Nike Dry Trophy Shorts Børn
  Nike Nike Dry Trophy Shorts Børn
  200 DKK

Træningstøj til børn

(114 produkter)

Få gode træningsoplevelser med det rette træningstøj til børn

Giv dine børn en god oplevelse med træning, gymnastik og bevægelse - her på siden finder du et stort udvalg af lækkert træningstøj til børn, så de kan føle sig godt tilpas, når de motionerer. Selvom børn ikke skal lave hård fysisk træning, kan de sagtens være med og få en god start på livet med en sund livsstil fyldt med bevægelse. Træningstøj til børn er også ideelt til idrætstimerne i skolen, hvor det også er vigtigt, at børnene føler sig godt klædt på til de fysiske udfoldelser med klassekammeraterne.

Hold kroppen tør og komfortabel

I sortimentet med træningstøj til børn finder du et bredt udvalg af funktionel beklædning til både piger og drenge. Når du køber træningstøj til børn, er det en fordel at vælge modeller i lette materialer med gode svedtransporterende og åndbare egenskaber, der hjælper med at holde kroppen tør og komfortabel. Derudover giver fleksible materialer en optimal bevægelsesfrihed, så du kan bruge kroppen naturligt uden at føle dig hæmmet. Det er også en fordel at vælge træningstøj med flade syninger, da det effektivt sørger for at reducere risikoen for irriterende gnidningsgener.

Stort og varieret udvalg af træningstøj til børn

Hos SPORT 24 finder du både T-shirts, trøjer og tights til træning samt masser af smart gymnastiktøj til børn. Udvalget er stort og varieret, så du nemt kan sammensætte et lækkert og velsiddende sæt træningstøj til piger og drenge. Kvaliteten er i top og de lette, funktionelle materialer giver dit barn de bedste betingelser for optimal træningsglæde.

SPORT 24 tilbyder hurtig levering og 365 dages returret

Du kan roligt bestille nyt træningstøj til børn online hos SPORT 24 - vi leverer indenfor 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, hvor du også kan bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Husk også at du som VIP-medlem hos SPORT 24 får fri fragt og retur, når du handler online på webshoppen.