✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 38%
  Graffiti Lacey Gymnastikdragt Børn
  Graffiti Graffiti Lacey Gymnastikdragt Børn
  400 DKK 250 DKK
 2. Nike Pro Træningstights Børn
  Nike Nike Pro Træningstights Børn
  275 DKK
 3. 50%
  Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  Graffiti Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  350 DKK 175 DKK
 4. 50%
  Graffiti Jurong Sock Børn
  Graffiti Graffiti Jurong Sock Børn
  100 DKK 50 DKK
 5. hummel Freja Gymnastikdragt Børn
  hummel hummel Freja Gymnastikdragt Børn
  300 DKK
 6. 38%
  Graffiti Lacey Gymnastikdragt Børn
  Graffiti Graffiti Lacey Gymnastikdragt Børn
  400 DKK 250 DKK

Træningstøj til børn

(155 produkter)

Få gode træningsoplevelser med det rette træningstøj til børn

Giv dine børn en god oplevelse med træning, gymnastik og bevægelse - her på siden finder du et stort udvalg af lækkert træningstøj til børn, så de kan føle sig godt tilpas, når de motionerer. Selvom børn ikke skal lave hård fysisk træning, kan de sagtens være med og få en god start på livet med en sund livsstil fyldt med bevægelse. Træningstøj til børn er også ideelt til idrætstimerne i skolen, hvor det også er vigtigt, at børnene føler sig godt klædt på til de fysiske udfoldelser med klassekammeraterne.

Hold kroppen tør og komfortabel

I sortimentet med træningstøj til børn finder du et bredt udvalg af funktionel beklædning til både piger og drenge. Når du køber træningstøj til børn, er det en fordel at vælge modeller i lette materialer med gode svedtransporterende og åndbare egenskaber, der hjælper med at holde kroppen tør og komfortabel. Derudover giver fleksible materialer en optimal bevægelsesfrihed, så du kan bruge kroppen naturligt uden at føle dig hæmmet. Det er også en fordel at vælge træningstøj med flade syninger, da det effektivt sørger for at reducere risikoen for irriterende gnidningsgener.

Stort og varieret udvalg af træningstøj til børn

Hos SPORT 24 finder du både T-shirts, trøjer og tights til træning samt masser af smart gymnastiktøj til børn. Udvalget er stort og varieret, så du nemt kan sammensætte et lækkert og velsiddende sæt træningstøj til piger og drenge. Kvaliteten er i top og de lette, funktionelle materialer giver dit barn de bedste betingelser for optimal træningsglæde.

SPORT 24 tilbyder hurtig levering og 365 dages returret

Du kan roligt bestille nyt træningstøj til børn online hos SPORT 24 - vi leverer indenfor 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, hvor du også kan bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Husk også at du som VIP-medlem hos SPORT 24 får fri fragt og retur, når du handler online på webshoppen.