Protein & shakere til børn

5 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 5 af 5 produkter

Bliv større og stærkere med det bedste proteinpulver

Træner du for at blive større og stærkere, er proteinpulver et uundværligt tilskud til din almindelig kost. Proteinpulver er nemlig et fantastisk redskab, når den hårde og tunge vægttræning kræver ekstra byggesten til musklerne, så muskelmassen kan øges. Herudover giver den rette mængde proteinpulver i forbindelse med træning også en reduceret restitutionstid. Dét betyder større effektivitet i din daglige træning og mulighed for hurtigere resultater.

Indtag proteinpulver efter træningen

Typisk skal proteinpulveret indtages maksimalt 30 minutter efter endt træning, for at du opnår de ønskede resultater. Nogle af proteinprodukterne kan dog også med fordel anvendes som et ekstra mellemmåltid, der effektivt hjælper med at bygge kroppen op i perioder med hård træning. Du kan få flere informationer om de enkelte typer af protein pulver her på siden ved at klikke dig ind på varekortet og læse beskrivelsen. Her kan du også læse om proteinpulveret er baseret på valleprotein og om det fungerer som weight gainer.

Køb trygt dine proteinprodukter hos SPORT 24

På SPORT24.Dk finder du et stort udvalg af det bedste proteinpulver på markedet. Vælg imellem flere forskellige størrelse, så du får præcis den mængde, som passer til dig og dit træningsniveau. Ud over varer i absolut topkvalitet tilbyder SPORT 24 dig altid smilende kundeservice, gode byttebetingelser og hurtig levering. Det betyder, at du trygt kan henvende dig i din nærmeste SPORT 24 butik og få professionel hjælp og vejledning. Eller du kan handle online på SPORT24.DK - det er nemt, bekvemt og helt enkelt, alle døgnets 24 timer!

Forkæl din krop med en proteinbar efter træningen

Med en proteinbar kan du give kroppen de fornødne byggesten i forbindelse med din træning. Derudover sikrer indtagelsen af en proteinbar efter din træning i de fleste tilfælde en reduceret restitutionstid, så du hurtigere kan træne igen og øge din træningsbelastning. En stærk og sund krop handler nemlig ikke kun om god træning, men i lige så høj grad om, hvad du putter i munden. Derfor finder du på SPORT24.DK kun de allerbedste proteinprodukter på markedet.

En proteinbar hjælper med at genopbygge dine muskelfibre

Når du er færdig med en omgang hård fysisk træning skriger din krop nærmest på fornyet energi og protein. Under træningen nedbrydes muskelfibrene og du kan føle stor ømhed i dine muskler. For at genopbygge og styrke dine muskelfibre er det derfor vigtigt, at du indtager den rette mængde protein, hvilket du nemmest og bedst gør med en proteinbar. En proteinbar er nemlig nøje sammensat med den helt rigtige balance af bland andet protein og kulhydrat. Det anbefales, at du spiser din proteinbar inden for en halv til en hel time efter at træningen er slut. Her står vinduet nemlig åbent og kroppen er mest modtagelig for protein barens positive virkning.

SPORT 24 tilbyder høj kvalitet og hurtig levering

Hos SPORT 24 sætter vi en ære i at servicere alle danskere, der elsker at træne. Derfor finder du altid et stort og velassorteret udvalg af proteinbarer, der effektivt hjælper med at rykke dig videre i din træning, så du kan nå dine mål. Så tjek sortimentet på hjemmesiden ud og bestil trygt dine varer online - du får altid god kvalitet, høj service samt hurtig og effektiv levering!