SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Løbebriller til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Løbeudstyr til aktive børn

Når løbetræningen skal passes, så kan det være svært at få de mindste afsted. Hvad enten I løbetræner sammen, eller om børnene træner individuelt til deres sport, er Danmarks mange løbestier ikke altid lige tillokkende. Men med smarte løbebriller til børn, kan piben få en anden lyd. Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af løbebriller til børn, som har mange gode og praktiske egenskaber. Med dem på næsen kommer de små til at flyve afsted af ren begejstring.

Fordelene ved løbebriller til børn

Løbebriller til børn er ikke bare smart tilbehør. De har nemlig også praktiske egenskaber, der kan gøre løbeturen mere behagelig og overkommelig. Vores løbebriller til børn har:

  • en tynd silikonekant på indersiden af brillestængerne, som holder brillerne fast under løbeturen
  • UV-filter, som frasorterer UVA- og UVB-stråler
  • en justerbar næseklemme, så brillerne sidder så behageligt som muligt
  • lav lysgennemstrømning, hvilket gør brillerne egnet til høj sol
  • en vandtæt overflade på brilleglasset, der leder vand væk fra øjnene og sikrer frit udsyn
  • en anti-tåge-egenskab, der reducerer risikoen for duggede brilleglas

Til de fleste briller medfølger desuden en smart brillepose.

Ikonerne bruger briller

Mange børn går til sport i fritiden. Nogle går til fodbold, andre til løb. Når man dyrker en sportsgren, så er der intet federe end at forsøge at efterligne sine idoler. Vi har løbebriller til de aktive børn, der gerne vil efterligne store idoler inden for løbesporten såsom Usain Bolt eller Mo Farrah. Med smarte løbebriller til børn kan de små ben blive flyvende og energien fornyet. Hvad enten de stiler efter at blive verdens hurtigste på en 100m, 200m eller på en marathon-distance, så kan løbebriller til børn give ny inspirationen til løbeturen.

Løbebriller til børn kan også bruges som solbriller

Løbebriller til børn har som sagt flere praktiske egenskaber. Men vidste du, at de faktisk også kan bruges som solbriller? Løbebriller til børn kan sagtens tages med på stranden, på ferien sydpå eller ud i det gode vejr, når solen skinner klarest. De kan også anvendes på cyklen eller på greenen, hvis man går til cykling eller golf. Når du handler hos SPORT 24, sikrer vi dig hurtig og sikker levering på 1-2 hverdage. Du har altid 365 dages returret på alle varer samt mulighed for at bytte dem i alle fysiske SPORT 24 butikker i hele landet.