Boldpumpe til børn

13 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 13 af 13 produkter

Hold liv i bolden med en boldpumpe

Der findes ikke noget værre end at træne og spille med en fodbold, der er halvflad - eller bare er slatten og ude af facon, fordi den mangler luft. Både billige og dyre fodbolde taber luft over tid. Derfor skal din fodbold jævnligt pumpes med en god fodboldpumpe. Pumper til bolde fås i mange forskellige varianter - lige fra klubhusets kraftige kompressor til de noget mindre og mere praktiske fodboldpumper, som du kan have med i sportstasken på vej til fodboldtræning.

Vælg en boldpumpe der passer til dine behov

Den mest optimale model for dig, vil typisk være en fodboldpumpe, som:

  • Fylder minimalt, så den er nem at medbringe i en taske.
  • Er robust og slidstærk, så den tåler at blive brugt - både af børn og voksne.

Desuden er der også åbenlyse fordele ved en hurtigpumpende fodboldpumpe, der pumper luft ind i fodbolden, både når du skubber og trækker i fodboldpumpens håndtag - så du hurtigt kan få pumpet fodbolden og komme videre med fodboldtræningen.

Kompressoren i garagen kan ødelægge din bold!

Det er selvfølgelig fristende bare at bruge den kompressor, man typisk har i sin garage, når fodbolden skal pumpes. Det er både hurtigt og nemt - men det kan ødelægge din fodbold!
Almindelige "hobbykompressorer" har nemlig hverken olieudskiller eller vandudskiller, hvorfor de pumper både olie og vand ind i din fodbold. Det er selvfølgelig ikke optimalt at have vand inde i fodbolden, men måske endnu værre er det, at kompressorolien med tiden kan opløse gummiballonen inde i fodbolden, så fodbolden bliver utæt.
Den dyre boldpumpe i fodboldklubhuset er specialdesignet til oppustning af fodbolde, så problemerne med olie og vand undgås. Imidlertid er en sådan pumpe ikke billig og desuden er den stationær, mens den i øvrigt er designet til hurtigt at kunne pumpe 50 fodbolde. Dét matcher formodentlig ikke dit behov.

Få styr på bolden med en fodboldpumpe lige ved hånden

Du får maksimal glæde af din fodbold, når den er rund og optimalt pumpet. Så slip for ærgrelsen ved en flad bold, der har mistet sin facon - brug en boldpumpe i god kvalitet og hold din fodbold pumpet og klar til fodboldtræning og leg. Vælg din foretrukne fodboldpumpe og undgå halvt pumpede fodbolde i fremtiden.