OBS: Vi har travlt i øjeblikket. Forvent derfor længere leveringstid end normalt

Fodboldhalstørklæder til børn

6 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(6)
Mænd
(6)
Drenge
(6)
Piger
(6)
Pris
DKK 75
DKK 130
MærkerVis liste
hummel
(2)
KlubVis liste
Sønderjyske
(1)
Vejle Boldklub
(1)
Viborg FF
(2)
AC Horsens
(2)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grøn
(2)
Gul
(1)
Hvid
(1)
Multifarvet
(1)
Rød
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
25%
hummel AC Horsens Halstørklæde
hummel
DKK 100
SPAR25 DKK 75
25%
SønderjyskE Halsedisse
DKK 75
SPAR25 DKK 56.25
25%
Viborg FF Klub Halstørklæde
DKK 130
SPAR25 DKK 97.5
25%
Viborg FF Stribet Halstørlæde
DKK 130
SPAR25 DKK 97.5
Viser 6 af 6 produkter

Hyld dit favorit fodboldhold med flotte fodboldhalstørklæder!

Fodboldhalstørklæder er super populære på fodboldstadions verden over, hvor de bliver brugt af fans i alle aldre til at hylde både fodboldspillerne og fodboldklubben.

Fodboldhalstørklæder har altid været populære

Fantørklæder er en af de ældste, mest populære og klassiske former for fangear. Halstørklæderne findes over hele verden og alle klubber med respekt for sig selv, har optil flere flotte modeller, deres fans kan vælge imellem. Fanhalstørklæderne bliver brugt i mange sammenhænge - både på og uden for stadion. Ofte ses en stor gruppe af fans på et helt tribuneafsnit, der på samme tid holder tørklæderne udstrakt over hovedet som en slags tifo for at hylde holdet. Ligeledes er det populært blandt fansene at svinge halstørklædet over hovedet i samlet flok, mens eksempelvis en bestemt spiller hyldes med sang. Også i gadebilledet ses fodboldhalstørklæderne, hvor de både bruges på grund af kulden, men i lige så høj grad for at vise sin støtte og tilhørsforhold til favoritklubben. Det er desuden meget populært blandt nogen fans at udsmykke vægge eller lofter med fodboldhalstørklæder, for på den måde at lave en flot mosaik med halstørklæder fra de forskellige fodboldklubber verden over.

Hold varmen og støt holdet!

Fodboldhalstørklæder kan være fremstillet med forskellige prints, klubbens farver og logo. Herudover produceres der ofte specielle fanhalstørklæder i forbindelse med store kampe som finaler og andre særligt prestigefulde kampe. Halstørklæderne er typisk fremstillet i akryl, som er det kunstmateriale, der minder mest om uld. Dét giver fodboldhalstørklæderne en behagelig varmende effekt, så du hverken fryser til hverdag eller på stadion.

Vis din respekt for klubben med et flot fodboldhalstørklæde

Køb dit næste fantørklæde i dag og vis din støtte og respekt for fodboldklubben i dit hjerte. Brug det på stadion, til hverdag eller hæng det op til samlingen. Find masser af flotte fodboldhalstørklæder lige her på shoppen!