Fodbold caps til børn

5 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 5 af 5 produkter

Seje fodbold caps til børn

Med en sej fodbold cap til børn kan du stolt vise dine kammerater og alle andre, hvilken fodboldklub du holder med. En fodbold cap er noget af det mest klassiske fodboldmerchandise og her på siden finder du et godt udvalg af lækre fodboldkasketter til børn. Med en cool fodbold cap på hovedet er du klædt godt på til en tur på stadion for at støtte dit yndlingshold.

Vis din kærlighed til yndlingsklubben

En fodbold cap til børn er fremstillet i klubbens farver og ofte forsynet med klublogo, print eller broderi, som viser hvilken klub du har kastet din kærlighed på. Nogle fodbold caps er designet med en flad skygge, mens andre har en buet skygge. Det giver den enkelte fodbold cap et bestemt look, så du kan vælge din egen stil. I nakken kan kasketterne typisk justeres med enten velcro eller en snapback lukning, så pasformen om hovedet bliver helt optimal.

1-2 dages levering på SPORT24.DK

Fodbold caps kan anvendes til både hverdag og fritid - og selvfølgelig når du som fan støtter dit hold på stadion eller i sofaen foran fjernsynet. Når du handler online her på SPORT24.DK, får du leveret din nye fodboldkasket efter blot 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret og kan naturligvis også bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.