UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Cykeltøj til børn

20 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 20 af 20 produkter

Cykeltøj til børn styrker motivationen

Det er ingen hemmelighed, at det rette outfit til sporten øger motivationen til at komme af sted og præstere undervejs. Dit barn skal også føle sig godt tilpas på racer- eller mountainbikecyklen. Derfor har vi et stort udvalg af cykeltøj til børn, som du hurtigt og nemt kan bestille hjem.

Cykeltøj til en cykelstjerne

Man skal aldrig gå ned på udstyret. Det gælder absolut også, når det gælder cykeltøj. Det rette cykeltøj sikrer fleksibilitet og høj komfort i sadlen. Cykeltøj til børn består af samme funktionsdygtige detaljer og teknologier som cykeltøj til voksne.

For at opnå den bedste komfort og yde den bedste indsats på cyklen, skal cykeltøj forsyne dit barn med:

  • Bevægelsesfrihed
  • Svedtransport
  • Åndbarhed
  • Lommer til opbevaring
  • Faconsyede pasformer

Bevægelsesfriheden kommer fra de fleksible materialer, som cykeltøj er fremstillet i. Åndbarheden og svedtransporten går hånd i hånd og er yderst vigtig for komforten og præstationen. Det meste cykeltøj har en hurtigtørrende effekt, der holder huden tør og frisk.

Uanset, om det et en kort eller lang cykeltur på asfalt eller skovbund, dit barn begiver sig ud på, er lommer til opbevaring næsten en nødvendighed. Den faconsyede pasform sikrer, at dit barn er behageligt tildækket, uanset hvordan der bliver trådt og stået i pedalerne.

Køb cykeltøj til børn hos SPORT 24

Det er hurtigt, nemt og sikkert at købe cykeltøj til børn på SPORT24.DK. Fem stjerner på Trustpilot viser, at kunderne er glade og trygge ved at handle med os, og det glæder os. På bare 1-2 hverdage får du din pakke leveret, og fragten er gratis, hvis du er Klub SPORT 24 medlem. I vores mange fysiske butikker landet over har vi også et bredt udvalg af cykeltøj til børn. Tag hele familien med ind i jeres lokale SPORT 24, og bliv klædt på til cykelturen.