Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Bøllehatte

18 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 18 af 18 produkter

Smarte og farverige bøllehatte

En bøllehat er ikke kun moderne. Den er også meget praktisk for dig, som gerne vil afskærme dit ansigt fra solen. Du får skygge 360 grader rundt, og derfor er dine øjne, ansigt og nakke beskyttet godt mod solen. Du kan finde bøllehatten i mange forskellige designs og farver, hvilket gør, at den kan anvendes af både børn, mænd og kvinder.

Bøllehatten er mere end bare moderne

Bøllehatten er meget praktisk, og du kan derfor tage den med dig overalt. Du kan nemt folde den sammen og lægge den i din taske, hvis du ikke skulle få brug for den. Udover at en bøllehat er praktisk, er den igen blevet meget moderne. Bøllehatten er undertiden også blevet kaldt for en fiskerhat eller en solhat, og det gør den i nogle tilfælde stadig i dag. Hvis du derfor gerne vil være en del af den nyeste mode og følge med de nyeste trends, så kommer du nok ikke udenom at have mindst én bøllehat i din hattesamling. Bøllehatten er særligt egnet til sommeren, eller når du skal en tur sydpå, hvor du har stor chance for at blive solbrændt. Du kan dermed nyde din ferie og varmen udendørs, uden og skulle bekymre dig om at blive solbrændt. Derudover opnår du også et trendy look, når du enten er ude på stranden eller ude at gå en tur.

Vær godt beskyttet mod solen

Med en bøllehat er du beskyttet en vis mængde mod solen. Men det er vigtigt, at du er opmærksom på, at en bøllehat ikke er en direkte erstatning for solcremen. Hvis solen for alvor er på sit allerhøjeste niveau, er det en god idé, at du anvender solcreme sammen med din bøllehat for at få den mest optimale beskyttelse.

Bøllehat til mange forskellige sammenhænge

Det kan være svært for dig at beslutte, hvilken bøllehat som vil passe dig bedst. Derfor er det en god idé, at du først og fremmest beslutter dig for, hvad du skal bruge bøllehatten til. Om du enten er til et farverigt og mere ungdommeligt look, eller til et mere klassisk look uden så mange farver, kan du med garanti finde den bøllehat som passer dig bedst.  Du kan typisk finde et bredt udvalg af bøllehatte fra populære mærker som Champion, Ellesse, Nike og adidas.

Find din næste bøllehat hos SPORT 24

Hvis du står og mangler en bøllehat, skal du ikke tøve med at se vores udvalg af bøllehatte på siden her. Du kan med garanti finde en bøllehat, som falder i din smag. Du kan naturligvis bestille online døgnet rundt på vores webshop, så afsender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Ellers kan du se lagerstatus på varen på webshoppen, og reservere den, og dernæst afhente varen samme dag i din lokale SPORT 24 butik.