Derfor skal du vælge trailsko – 3 favoritter fra SALOMON

Læs om 3 løbesko fra Salomon der er perfekte til trailløb

Derfor skal du vælge trailsko – 3 favoritter fra SALOMON

Er du også blevet nysgerrig på at krydre din løbetræning med trailløb, men er i tvivl om, hvorfor du skal investere i et par løbesko, der rent faktisk egner sig til trailløb?

Vi forstår dig godt.

Det er fristende bare at hoppe i sine almindelige løbesko, men på dage hvor vejret er ustadigt og jordbunden er alt andet end knastør, kan du i et par almindelige løbesko risikere at miste fodfæstet.

Vælger du samtidig at bevæge dig udenfor de store grus- og skovstier og angribe det mere tekniske terræn, er der ikke noget at rafle om.

Du bliver nødt til at løbe i et par trailsko, der sikrer dig et godt greb i underlaget, har en støddæmpning der giver dig en god fornemmelse af underlaget og støtter og beskytter dine fødder, så du sikkert kan løbe igennem barsk terræn, der byder på bl.a. rødder, sten, grene og mudder.

Der findes mange fine trailsko, og det kan være svært at navigere i det store udvalg.

Vi har derfor gjort det nemt for dig og udpeget 3 favoritter fra brandet SALOMON, som igennem mange år har specialiseret sig i netop trailløb, og derfor tilbyder nogle af de bedste trailsko på markedet.

Læs med og bliv klogere på, hvilken af de 3 modeller der passer bedst til dine løbeture.  

Ønsker du at finde en løbesko, der ikke blot får dig sikkert og stabilt igennem terrænet, men også er klar på enhver forhindring, du møder undervejs?

Så er det Salomons SPEEDCROSS 5, du skal snøre om fødderne.

Den er kort sagt skabt til at klare alt terræn!

SPEEDCROSS modellen er en klassiker inden for SALOMONs produktserie af trailsko.

I produktionen af SPEEDCROSS 5 generationen er SALOMON gået tilbage til nogle af de værdier, som gjorde deres oprindelige SPEEDCROSS sko legendarisk.

Mere fokus på et godt greb i underlaget, en mere dynamisk overdel og et perfekt fit er nogle af de vigtigste egenskaber, som SPEEDCROSS 5 tilbyder dig.

Et godt greb i underlaget er altafgørende for de løbere, der ikke går på kompromis med hverken terræn eller vejrforhold, og netop grebet er sjælen i SPEEDCROSS 5.

Det ses tydeligt på skoens slidstærke ydersål og 5 mm høje knopper, som sikrer dig stabilitet, uanset om du kaster dig ud i hårde underlag, stejle klippeskrænter eller mudrede skovstier.

Skoens mellemsål er fremstillet med den lette og affjedrende Energycell+ stødabsorbering, så du får ekstra støddæmpning mod skovbunden.

SPEEDCROOS 5 fås til mænd og kvinder i mange forskellige farver, så du kan vælge lige netop den farve, der passer bedst til din løbegarderobe.

Er du til korte løbeture med masser af fart?

Så er SALOMONs nye Pulsar Trail med stor sandsynlighed den rigtige trailsko for dig.

Pulsar Trail er udstyret med den bløde og komfortable skummellemsål Energy Surge, som gør din løbeoplevelse springende og flydende.

I skoens mellemsål finder du en Energy Blade-plade.

Den giver dig masser af fremdrift, uden at du skal ofre ekstra kræfter – forvent derfor masser af ’bounce’, når du spæner gennem terrænet iført Pulsar Trail.

Vender du trailskoen på hovedet, finder du en alsidig og slidstærk ydersål, som giver dig et godt greb på både våde, tørre, hårde og løse underlag.

Den nye Pulsar Trail fås til mænd og kvinder.

Jagter du en løbesko, som kan klare jordbund, grus og asfalt, så er det SALOMONs Ultra Glide trailsko, som du skal gå efter.

Med en enorm komfort og en vægt på kun 241 g (str. 39 1/3) er skoen den perfekte løbemakker til længere løbeture på skovstierne.

Særligt komforten er værd at fremhæve i SALOMONs Ultra Glide.

I materialevalget har SALOMON lagt vægt på en blød, let og behagelig mellemsål, som giver dig en unik komfort på hele løbeturen.

Skoen er desuden udstyret med en særdeles blød og åndbar tekstiloverdel.

Ultra Glides grove gummisål er samtidig med til at give dig et sikkert greb mod specielt ujævne og blødere underlag, så du ikke mister fodfæstet.

Ultra Glide fås i flere fede farver.

SPEEDCROSS 5, Pulsar Trail og Ultra Glide fås til mænd og kvinder i mange forskellige farver.Se udvalget her:

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg