Asics GEL-Nimbus 25

Med den nye Asics GEL-Nimbus 25 bliver blødhed taget til nye højder med PureGEL - læs mere om den makeover Asics GEL-Nimbus 25 har fået

Asics GEL-Nimbus 25

Asics GEL-Nimbus 25 er det den ligner – smooth og blød

Asics runder et semiskarpt hjørne med deres version 25 af de populære Nimbus løbesko. Og Nimbus har virkelig fået en makeover, der gør Nimbus 25 til en af blødeste Asics løbeoplevelser nogensinde.

Fra top til bund er Asics GEL-Nimbus 25 blevet re-designet, og særligt overdelen og mellemsålen skiller sig ud.

Herunder kan du læse om de nye features, og hvorfor Nimbus 25 giver en noget anderledes fornemmelse sammenlignet med sin forgænger.

Fra GEL til PureGEL

Den nok største ændring fra Asics GEL-Nimbus 24 til Asics GEL-Nimbus 25 finder du i hælen. Tidligere modeller har været skabt med markant og synligt GEL. Dette er nu sløjfet til fordel for det mere bløde PureGEL, der naturligvis stadigt er stødabsorberende.

Faktisk er PureGEL hele 65% blødere end ”almindeligt” GEL. Du får altså alle de elskede egenskaber, nu blot tilsat ekstra smoothness og en mere lækker følelse, så snart du løber afsted i Nimbus 25.

Som om det ikke var nok, er PureGEL koblet sammen med FF Blast Plus Eco mellemsålen, der består af det hidtil letteste og mest responsive skum. Det føles som at træde ned i en sky tilsat en trampolins bounce ved afvikling.

Du er derfor sikret funktionaliteten fra den klassiske GEL og hidtil blødeste feeling, så snart du snører Asics GEL-Nimbus 25 tæt omkring fødderne, og i rask tempo sætter den ene fod foran den anden.

En øget komfort; særligt for the ladies

Overdelen på Nimbus 25 løbeskoene er også blevet taget under kærlig behandling. Ud over en lille, strikket og elastisk krave, der smyger sig om anklen ved in-steppet, er selve overdelen fremstillet i et let, teknisk strikmateriale.

Dette skaber en unik balance mellem komfort, åndbarhed og et velsiddende fit samt fjerner behovet for overflødige lag, så du efterlades med det rent og skært nødvendige.

I Asics Nimbus 25 til damer er der taget hensyn til den kvindelige anatomi.

Dette kommer til udtryk flere steder, hvilket blandt andet inkluderer ekstra blødhed i mellemsålen, en specialkonstruktion ved forfoden for en mere smooth afvikling og et helt overordnet design skabt ud fra masser af tests og kvindelige præferencer, der munder ud i maksimal komfort.

Lad dig begejstre - måske på ny - af Asics GEL-Nimbus 25

Der er ingen tvivl om, at Asics GEL-Nimbus 25 på rigtigt mange punkter adskiller sig fra sin forgænger.

Det kan ovenikøbet være, at du vil få en ny førstegangsoplevelse; også selvom du tidligere har løbet i en Nimbus. Hvem ved det? Kun én. Dig. Så lad dig forføre af smoothness og komfort, og oplev GEL som du aldrig har oplevet det før med Asics GEL-Nimbus 25.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg