Zip off bukser

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Zip off bukser er perfekte til vandreturen om sommeren

Med det rigtige udstyr, kan din vandretur blive lidt bedre og mere komfortabel. I mange tilfælde er zip off bukser det udstyr som gør vandreturen lidt bedre, specielt når vejret er omskifteligt. Grunden til at disse bukser er det perfekte valg til dage hvor vejret skifter mellem køligt og varmt, er at buksebenene kan lynes af. Det gør, at du kan justere benlængden efter dit aktivitetsniveau og temperaturen, når du eksempelvis vandrer i bjergene, så komforten altid er i top. Zip off bukserne har som regel også masser af funktionelle lommer, så du kan have alle dine essentielle ting med, når du skal ud og dyrke glæden på vandreturen.

Du får mange lækre features med zip off bukser

Zip off bukser er som regel lavet i et materiale, der er enormt åndbar og hurtigtørrende, der gør at du holder dig godt tilpas undervejs på turen. Bukserne er som regel også fremstillet i slidstærke og strækbare kvalitetsmaterialer, der føles fantastisk behageligt mod din hud og samtidig giver dig en suveræn mobilitet. Så gå ikke glip af den fantastiske komfort, du får med zip off bukser – få dem allerede i dag hos SPORT 24.

Du kan trygt købe dine lækre zip off bukser hos SPORT 24

Hos SPORT 24 bestræber vi os altid på at give dig så meget tryghed som muligt, når du køber hos os. Derfor giver vi dig altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder uanset om du køber i vores fysiske butikker eller om du handler på vores webshop. Vi sørger også for en hurtig afsendelse af din bestilling indenfor 1-2 hverdage. Hvis du er med i vores formidable Klub SPORT 24 kundeklub, giver vi dig muligheden for fri fragt. Ved køb via webshoppen vedlægger vi også en returlabel, så du kan returnere kvit og frit. Som klubmedlem får du enormt mange fordele. Så køb trygt dine zip off bukser hos SPORT 24 og dyrk glæden.

Se vores udvalg af Haglöfs bukser.

Se hele vores sortiment af bukser.