Shop sommertøj og sandaler HER
Denne vare er ikke på lager
Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder
Produktbeskrivelse
ZigZag Rieti PU Rain Set Børn er et slidstærkt regnsæt i en 100% vandtæt og ftalatfri kvalitet. Modellen er fremstillet i et tyndt og komfortabelt materiale, der tillader stor bevægelsesfrihed, når der rigtig skal leges i regnen.

Regnjakken er designet med en aftagelig hætte, som i kanten ved ansigtet er forsynet med elastikindsats for en velsiddende pasform. Herudover er der elastik ved håndleddene, samt i siderne i jakkens nederste kant. Modellen er desuden forsynet med kraftige refleksstriber i livet og på ærmerne, ligesom logoet på fronten er i refleksmateriale. Herudover er jakken udstyret med gennemgående YKK lynlås med beskyttelsesflap med velcrolukning.

Regnbukserne har justerbare seler, samt knaplukning i siderne for at sikre en velsiddende pasform. Herudover er der nederst i benene justerbare støvleelastikker og en tætsluttende elastikkant, der effektivt holder regnen ude. Ligesom jakken er bukserne også forsynet med kraftige refleksbånd, der gør barnet yderst synligt i trafikken.

Suverænt regnsæt der helt sikkert holder dit barn tørt og godt tilpas - selv efter en hel dag på legepladsen.

YKK lynlås

100% polyester
Se Mere:
Kun på Sport24.dk