UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

VM trøjer og fan gear

56 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 56 produkter

Der er en VM trøje til alle

Er der én ting der samler fodboldfans i hele verden, er det VM slutrunder. Og hvad er bedre at trække over hovedet end en VM trøje? Uanset om du holder med traditionelt store fodboldnationer som Brasilien og England eller har et svagt punkt for de mindre og måske mere eksotiske lande, er en VM landsholdstrøje det helt rigtige til overkroppen, når solen skinner, bolden triller og entusiasmen stiger.

Fans fra hele verden sidder spændt klar iført netop deres lands VM trøje, og venter blot på, at åbningskampen, finalen og alle de andre kampe imellem disse bliver fløjtet i gang. VM slutrunder er den perfekte anledning til at invitere hele fodboldverden til én stor fest, der forener lande, fans og spillerne i deres VM trøjer? Selvom afstandene er store, er VM fodbolden kun er hjerteslag væk, VM landsholdstrøjen nyvasket og græsset stadig grønt, uanset hvor og hvornår VM bliver afviklet.


Den danske VM trøje

I Danmark har vi en lang tradition for at være med til slutrunder; hvilket naturligvis også gælder VM slutrunder. Hvem husker ikke den første VM slutrunde i 1986 i Mexico og den ikoniske VM trøje med de smalle striber? Den var genial den VM trøje.

Du kan godt finde dit DBU fodboldtøj frem, trække klaphatten godt ned over ørene og iføre dig din danske VM landsholdstrøje; uanset om den er spritny eller har flere årtier på bagen. Fodboldfesten rykker ind, og har ikke tænkt sig at forlade landet, så længe VM slutrunden spilles. Vær med til at fejre VM og glæd dig over, at både spillerne i deres danske VM trøjer og resten af verdens befolkning får lov til at opleve dette enestående event. En VM slutrunde… kan det blive meget større?


Kommer The Usual Suspects til at dominere i deres VM trøjer?

Lad os være ærlige; favoritterne til at vinde VM vil ofte være de samme. Kan spillerne i Frankrigs fodboldtøj bevare deres plads på toppen af fodboldtinden, eller vil vi se en tysk landsholdtrøje øverst på podiet? Skal vi se Argentinas landsholdstrøje blafre stolt eller er det Brasiliens landsholdstrøje vi ser tage en sejrsrunde til allersidst?  Når vi der står VM på menuen, bliver enhver spiller i en VM trøje håbefuld og ængstelig.

Bliver det forestående VM netop den slutrunde hvor en underdog løfter det gyldne VM trofæ? Eller bliver det en af favoritterne der løber afsted med den eftertragtede VM pokal, der tidligere har været opkaldt efter FIFAs formand Jules Rimet, der var en af hovedmændene bag den første VM slutrunde. 

Hos SPORT 24 finder du et væld af forskellige spilletrøjer, uanset om du holder med Danmark, har et svagt punkt for Belgien eller er forelsket i den spanske spillestil og deres VM trøje. Bliv helt klar til Verdensmesterskaberne i fodbold med en ny VM landsholdstrøje.

Blandt de forskellige landsholdsholds VM spilletrøjer finder du hos SPORT 24 blandt andet:

Englands landsholdstrøjer

Portugals fodboldtøj

Spaniens landsholdstrøje

Argentinas landsholdstrøje

Brasiliens landsholdstrøje

Danmarks landsholdstrøje


VM trøjerne har været vidt omkring

VM er blevet afholdt på kryds og tværs af hele jordkloden. Ja faktisk har VM slutrunden fundet sted næsten overalt i verden. Lokationerne spreder sig vidt og bredt, og omfavner virkelig mangfoldige kulturer og fodboldkulturer. Alverdens landes VM trøjer er flittigt blevet luftet fra nord til syd og øst til vest.

Mange forskellige nationer har fået en enestående chance for at afholde Verdensmesterskaberne, og byde op til fodboldfest i netop deres land. Og fest er der altid, uanset om du har din VM trøje på eller ej, så snart VM bolden først triller. Og netop dette giver også de mange landsholdsspillere i deres VM trøjer en uforglemmelig mulighed for at optræde til en VM slutrunde, der bliver spillet under uvante himmelstrøg.


Fejr Verdensmesterskaberne med en ny VM trøje; find den hos SPORT 24

I SPORT 24 er vi tossede med fodbold, slutrunder og spilletrøjer. Uanset om du mangler en VM fodbold, VM landsholdstrøje eller bare mangler noget nyt fodboldtøj, finder du det hos SPORT 24. Online har vi et bredt udvalg af fodbold merchandise, og passer størrelsen på din fodboldtrøje ikke, kan du nemt og hurtigt ombytte den i én af de mange SPORT 24 butikker. Vi kan slet ikke vente med at få VM sparket i gang og opleve endnu en VM slutrunde finde sted. Kan du heller ikke det, så er det bare med at finde fodboldglæden frem, trække VM trøjen over hovedet og udbryde et huttelihut.