Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret - Læs mere HER >

Termotøj

(6 produkter)

Forlæng udendørssæsonen med lækkert termotøj

Termotøj er ideelt til både børn og voksne, når de kølige dage begynder at blive flere og flere. Med termotøj i god kvalitet kan udendørssæsonen nemlig nemt forlænges, da det lette og isolerende tøj effektivt holder dig varm og godt tilpas - på trods af lave temperaturer.

Termotøj er det perfekte overgangstøj

Termotøj er fremstillet i en polyesterblanding, hvilket gør det let, isolerende og samtidig lader kroppen ånde. Dét gør termotøjet meget oplagt som overgangstøj til både forår og efterår, ligesom det med fordel kan anvendes på milde vinterdage eller som mellemlag, når temperaturen bliver endnu lavere.

Aktive børn elsker termotøj

Til aktive børn er termotøj fantastisk populært, da det giver stor bevægelsesfrihed, og derfor er yderst behageligt at lege i. Termotøjet beskytter desuden mod vinden og er typisk designet med ekstra slidstærke paneler ved knæ og numse, hvilket også hjælper med at holde dit barn tørt, når underlaget er fugtigt. Termotøj designes altså med fokus på høj komfort i forhold til pasform og temperaturregulering, ligesom slidstyrken er i højsædet. Dét gør termotøjet perfekt til brug i institutionen og til de forskellige udendørsaktiviteter i laver sammen i familien.

Termotøj i høj kvalitet og service i topklasse

Hos SPORT 24 finder du termotøj i god kvalitet, så du er sikker på, at dit barn får optimale betingelser på legepladsen og i haven. Køber du termotøj online på SPORT24.DK er du - ud over den høje kvalitet - sikret rigtig god service og lynhurtig levering. Du har for eksempel 365 dages returret til webshoppen, og mulighed for at bytte dine varer i en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvor et uddannet personale står klar til at hjælpe dig.