Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Veste

47 produkter

Filtrer
Sortering
40%
Columbia
DKK 1,000
DKK 600
21%
Columbia
DKK 700
DKK 550
Viser 28 af 47 produkter

Vælg din vest til formålet – refleksvest, dunvest og meget mere

Den enkle, minimalistiske vest har stor betydning for din komfort, når du er aktiv udendørs. En vest er ikke bare en vest men din beskyttelse og ekstra tryghed udendørs og i trafikken.

Her på siden finder du vores udvalg af veste til hverdag og sport. Vi har et bredt udvalg, der dækker de fleste behov og passer både damer og herrer, børn og voksne. I kategorien er der i hver sin boldgade både refleksveste og dunveste. Derimellem er vores løbeveste i svedtransporterende materialer. Uanset din plan, har vi en vest, der passer til formålet.

Skab synlighed med en refleksvest

Når du løbetræner udenfor de lyse timer, er en refleksvest din bedste ven og tryghed. Refleksvesten sikrer dig en mærkbar synlighed i trafikken, så du kan færdes trygt på stierne med vished om at blive set af andre trafikanter. Vi har flere udgaver af refleksveste lige fra den enkle overtræksvest til den avancerede refleksvest til løb, cykling og vandring i et ekstremt mobilt design.

Opbyg og hold varmen med en dunvest

Selv i de friske og vinterkølige måneder kan du nyde friluftslivet pakket ind i en varm dunvest. En dunvest har den fantastiske egenskab at kunne holde dig varm og ventileret på én og samme tid. Den gode åndbarhed holder din hud frisk og varmen sikrer din komfort. En dunvest har altid mange gode detaljer med plads til opbevaring af småting i lommerne og en god tildækning, der hvor vind og kulde gerne vil slippe ind.

Præstér bedre i en løbevest

Når du løbetræner lige engageret hele året, har du brug for den rette påklædning uanset vind og vejr. Med en let løbevest kan du klare de fleste forårs/efterårsdage uden løbejakke men med det ekstra lag, der skærmer dig mod vinden og holder lidt ekstra på den gode varme. Løbevesten er gerne udstyret med gode reflekser, som gør dig synlig og mere sikker i trafikken.

SPORT 24 har en vest til hele familien

Vi håber, at du finder en vest, der falder i din smag og matcher dit ønskede formål. Her på webshoppen og i vores butikker har vi et spændende udvalg af veste til hele familien. Kendte sportsmærker står bag vestene og garanterer holdbarheden, komforten, stilen og ikke mindst kvaliteten.