NY JULEAVIS | Altid 365 dages fuld returret online og i vores butikker | Shop avisvarer her >

Uldundertøj

81 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 28 af 81 produkter

Når vejret er koldt er uldundertøj det perfekt valg

Vinteren er en dejlig og hyggelig tid, men som regel også meget kold. Det er derfor altid en enorm kamp at finde det rigtige tøj, at tage på til vejret udenfor. Det er her uld kommer ind i billedet. Uldundertøj er med til at holde dig varm på de kolde dage. Med uldundertøj kommer du nemmere igennem den kolde tid. Se vores store udvalg af uldundertøj i webshoppen.

Uldundertøj til skituren

Skiture med familien, kæresten eller vennerne har alle én ting til fælles - man skal have det rigtige tøj på. Det er ikke kun skijakken eller skibukserne, som er vigtigt i det kolde vejr, men bestemt også skiundertøjet. Her er uldundertøj et sikkert valg at gå med. Med uldundertøj får du den super dejlige varme som uld giver, samt et materiale der er blødt og dejligt at have på. Så når du køber ind til vinteren, så husk dit uldundertøj.

Vandreturen om vinteren

Når du skal på vandretur i de svenske eller norske fjelde, er det optimalt at have noget undertøj, der er komfortabelt at have på, og som giver dig en dejlig varme og høj åndbarhed. Her kan du med fordel benytte dig af uldundertøj, som giver dig disse fordele. Både uldundertrøjen og uldunderbukserne vil sørge for, at du undervejs på din tur holder dig tør og tilpas, og kan begive dig ud på de eventyr du har sat dig for.

Sport i det kolde vejr

Det er ikke altid lige sjovt at skulle ud og dyrke sport i det kolde vejr, og det kan være svært at finde balancen i, hvor meget tøj du skal have på. Med uldundertøj kan du fjerne denne tvivl. Undertøjet er nemt at bevæge sig rundt i og holder dig varm, mens du dyrker din passion. Uld er et åndbart materiale, hvilket gør, at du vil føle dig mere fri i det varme undertøj, uanset hvilken sportsgrenen du dyrker.

Se alle vores produkter med Merinould.

Find dit uldundertøj hos SPORT 24

Vi tilbyder et stort udvalg af uldundertøj hos SPORT 24, hvor du uden tvivl kan finde noget, der falder i din smag. Vi har både undertøj til mænd, kvinder og børn. Så uanset om du bedst kan lide at handle online eller i vores fysiske butikker, så kan vi hjælpe dig. Du vil altid være sikret en høj service, i form af hurtig afsendelse indenfor 1-2 hverdage, samt 365 dages mulighed for returnering af varer. Så du kan trygt handle hos SPORT 24, vi giver dig den service, du har brug for.

Bliv klubmedlem hos SPORT 24 og få store fordele

Som klubmedlem får du mange fordele, som store rabatter på helt nye varer og events i din lokale SPORT 24 butik. Du får også mulighed for fri fragt, når du handler på SPORT24.DK, samt optjener bonus både når du handler i de fysiske SPORT 24 butikker og i webshoppen. Du kan nemt og hurtigt oprette dig som medlem af  kundeklubben. Se mere om de store fordele her.

Se vores udvalg af:

Johaug uldundertøj

Kari Traa uldundertøj

Skiundertøj i Merinould

Uldundertøj til damer

Uldundertøj til herre

Uldundertøj til børn