UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Uldundertøj herre

29 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 29 produkter

uldundertøj til herre i komfortable materialer

Merinould er et af naturens vidundermaterialer. Når uldundertøj til herre laves i merinould, er det fordi, merinould har nogle fantastiske egenskaber, der gør det ekstremt velegnet til både hverdag og et aktivt friluftsliv. Udover at være blødt og lækkert mod huden er merinould nemlig også fantastisk til at temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen. Det betyder, at vores uldundertøj til herre giver optimal komfort under mange forskellige forhold. På skituren og under andre aktive forhold sørger uldundertøjet for at holde dig tør og tempereret inderst.

Uldundertøj til herre i merinould   
På længere vandreture og rejser, hvor det ikke er muligt at vaske så ofte, er uldundertøj i merinould også helt genialt. Merinoulden varmer godt, transporterer fugt og ånder godt. Desuden tørrer den hurtigt, hvis den bliver våd. Det er naturligt bakteriehæmmende, hvilket betyder, at uld ikke kommer til at lugte så meget. Uldundertøj kan bruges både sommer og vinter grundet uldens temperaturregulerende egenskaber. Om vinteren er det helt essentielt at klæde sig i langt herre uldundertøj inderst, når temperaturerne falder, og du skal opholde dig mange timers udendørs.

Uldundertøj er super effektivt

Generelt er der en række fordele, hvis du vælger uldundertøj til herre. Det er blandt andet værd at nævne, at uldmaterialet først og fremmest har den bedste isoleringsevne og varme. Selvom det bliver vådt, så har det stadig en varmende effekt, hvorimod andre materialer bliver kolde og ubehagelige at have på.

Find uldundertøj til herre online

Hvis du er typen, der synes almindelig uld kradser eller stikker, og er ubehageligt at have på, kan du med fordel overveje at købe uldundertøj til herre i merinould. Udover de svedtransporterende og åndbare egenskaber udmærker merinould sig nemlig ved, at det er meget finere. Det giver en noget glattere overflade, og det betyder, at langt de fleste vil opleve, at det ikke stikker eller kradser. Bestil trygt og sikkert i dag, så afsender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.