Uldundertøj dame

71 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 71 produkter

behageligt uldundertøj til damer 

De fleste tænker nok, at uld er sådan noget som kradser. Hvis du har den opfattelse, kan du godt tro om igen. Uldundertøj til damer, som du kan finde et stort udvalg af her på siden, er super skønt og behageligt. Det er lavet i blødt merionould og du kan bruge uldundertøjet til gåturen, skovturen eller shelterturen. Med uldundertøj til damer kan du hele tiden føle dig tilpas varm. Det er uanset, om du knokler afsted på vandreturen eller holder en pause på skibakken for at nyde udsigten. Det populære materiale har nemlig nogle enestående egenskaber, som undertøj af kunststof ikke har.

Få varmen med uldundertøj til damer i den bedste kvalitet

Uldundertøj til kvinder er en ideel måde til at få mest ud af dagene året rundt. Når du er taget på den skiferie du har set frem til, så er uldundertøj ideelt at have på under dit skitøj. Du kan bruge uldundertøj året rundt, men er særligt velegnet til vintermånederne - også selvom du ligger i sofaen derhjemme og slapper af. Uld er utrolig godt til at regulere din kropstemperatur og det gælder også hvis du sveder eller er våd. Det smarte ved uld er nemlig, at det absorberer en del fugt, uden at du kommer til at fryse. Hvis du har tendens til at bruge undertøj lavet af bomuld eller andre materialer, så vil fugten ikke blive absorberet på samme måde, og du vil derfor hurtigere føle dig kold. Du har derfor rig mulighed for at føle dig komfortabel med uldundertøj til damer. Hvis du elsker at tage på fisketur, sheltertur eller andre udendørs aktiviteter, så er uldundertøj en nødvendighed i din garderobe. Uldundertøj har nemlig mange gode egenskaber til friluftsmennesket.

Stort udvalg af funktionelt uldundertøj på SPORT24.DK

Hos SPORT24.DK finder du et stort udvalg af lækkert uldundertøj til damer. Uldundertøj er lækkert og holder dig varm, selv når temperaturen kryber langt under frysepunktet i vinterhalvåret. Der er altså mange gode grund til at vælge undertøj, der er lavet af uld. En af de måske åbenlyse grunde som også er nævnt tidligere er, at ulden varmer rigtig godt, også selvom den skulle blive våd eller fugtig. Find uldundertøj til damer på siden her og bestil trygt og sikkert i dag, så afsender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.