⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Træningsdragter

29 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 29 produkter

Træningsdragter sikrer komforten

Uanset, om det er til en afslappet søndag eller en aktiv weekend i sportshallen, er træningsdragter fremragende til at holde dig varm og komfortabel. Der er ingenting der strammer, ingenting der tynger og alt er blødt og lækkert.

Her på siden finder du træningsdragter til alle aldre, køn og looks; alle i bedste kvalitet og alle fra kendte og anerkendte sportsmærker.

Bevæg dig, eller bevæg dig slet ikke

Der findes ikke meget bedre end at hoppe i en træningsdragt efter en lang dag/uge i skolen eller på arbejdet. Træningsdragter gør bare noget ved stemningen og komforten. De bløde og lette kvaliteter er yderst behagelige mod huden og giver en god kropstemperatur uanset dit aktivitetsniveau.

Den klassiske træningsdragt består af et par joggingbukser med elastik i linningen og tilspidsede benafslutninger. Der er gerne rummelige lommer i siderne med god opbevaringsplads til småting. Overdelen er en velsiddende track top med gennemgående lynlås, rib eller fold ved ærmegabene også med rummelige sidelommer. Et sportslogo pryder gerne både bukser og jakke og kvalitetsstempler sættet.

Køb træningsdragter med høj komfort hos SPORT 24

Både online og i vores fysiske butikker har vi et bredt udvalg af træningsdragter til alle aldre. Du finder de kendte sportsmærker som adidas, Puma og Nike men også mindre kendte mærker, som også byder på massevis af god komfort, bevægelsesfrihed og et sporty look.

Bestil træningsdragter til hele familien og gå en afslappet eller aktiv weekend i møde. Du modtager dine træningsdragter indenfor 1-2 hverdage. Som klubmedlem får du både fri forsendelse og returfragt.