SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

Boksning

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Boksning gør din træning både sjov og effektiv

Fitness boksning er en fantastisk form for træning, hvor du får masser af sved på panden og hele kroppen trænes, så du både forbedrer din kondition, styrke og udholdenhed. Opnå dine mål med lækkert bokseudstyr fra SPORT 24. Med det rigtige udstyr til din boksetræning, bliver det nemlig endnu sjovere at komme god form.

Vælg de rigtige boksehandsker

I det antikke Rom anvendte gladiatorerne en form for boksehandsker, der havde til formål at skade modtagerne af slagene yderligere. Moderne boksehandsker derimod er designet på en måde, så de reducerer risikoen for skader i ansigtet. Derudover sikrer boksehandskerne en optimal beskyttelse af dine hænder, når du rammer din modstander eller sandsækken. Dyrker du fitness boksning skal du vælge boksehandsker, der er fremstillet specielt til sandsække. På disse modeller er polstringen væsentlig mindre end på almindelige boksehandsker og derfor må de ikke anvendes til sparring og kamp.

Beskyt dine hænder med boksebandage

En boksebandage - eller et håndbind - giver dine hænder ekstra beskyttelse, når du træner. Med en støttende boksebandage reducerer du nemlig markant risikoen for skader som brud og forstuvninger på dine hænder. En boksebandage kan både anvendes under almindelige boksehandsker, og når du dyrker fitness boksning.

Bevar dit smil - husk tandbeskytter når du går i ringen

Boksning er en kontaktsport og dyrker du boksetræning med mulighed for kamp, anbefales du at anvende en tandbeskytter. Med en god tandbeskytter kan du nemlig effektivt beskytte dine tænder, hvis du skulle blive ramt på munden. Sørg for at vælge en tandbeskytter, der kan tilpasses individuelt, så pasformen er helt i top.

Altid bokseudstyr i god kvalitet hos SPORT 24

Uanset om du søger boksehandsker eller anden form for bokseudstyr, finder du altid et godt sortiment til din boksetræning hos SPORT 24. Så køb trygt alt dit bokseudstyr enten på SPORT24.DK eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Boksning er nemlig for alle - både store og små, kvinder og mænd!