Spinningsko

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Gør træningen effektiv med spinningsko

Hvis din træning på den stillestående spinningcykel skal være effektiv og den investerede tid værdig, så er spinningsko et absolut must. Med spinningsko på fødderne kan du nemlig overføre maksimal power til pedalerne og opnå et mere glidende og behageligt tråd. Køb dine sko til spinning her på siden og undgå at skulle iføre dig varme, fugtige og slidte lejesko fra fitnesscenteret.

Overfør mest mulig energi til pedalerne

Dine spinningsko skal være velsiddende og forsynet med gode muligheder for at spænde overdelen til, så den får en tætsiddende og støttende pasform. Overdelen skal desuden være åndbar, så dine fødder let kan slippe af med overskudsvarmen. Herudover skal sålen være stiv og med mulighed for at sætte klamper fast, der kan klikkes i pedalerne. Med alle disse elementer på plads er du både sikret en optimal komfort, samt at mest mulig af din energi ender hvor den skal - nemlig i pedalerne.

Stort udvalg af spinningsko hos SPORT 24

Her på siden finder du altid et godt udvalg af super lækre spinningsko i højeste kvalitet. Handl hele døgnet på SPORT24.DK eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker - og find dén spinningsko der passer præcis til dine behov! Husk desuden at tjekke udvalget af cleats, så dine sko bliver helt klar til dit hårde tråd i pedalerne.